س.ج
عنوان :

سرفه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام عذر میخوام آقای دکتر پسر 22 ماهه ی من حدود 21 روز سرماخورده اوایل فقط آبریزش بینی شفاف داشت تب و سرفه اصلأ نداشت و شربت پلارژین میخورد ولی یه روز آبریزش بینیش خوب بود دوباره شروع میشد تا اینکه الآن 10 روزه وقتی بازی میکنه یا میدوه سرفه میزنه دکتر گفتن تو گلوش خلطه و شربت سفکسیم میخوره 6 روزه که سفکسیم میخوره ولی سرفه هاش اصلأ بهتر نشده
آقای دکتر من سزارین شدم و پسرم رفلاکس پنهان داشت خیلی میترسم که پسرم آسمی بشه تو رو خدا راهنماییم کنید
سلام آقای دکتر پسرم الآن دو روزه آبریزش شدید بینی و سرفه داره
خیلی کم اشتهاست با این مریضی از پا در اومده خواهش میکنم جواب بدین
🙏