س.پ
عنوان :

آلرژی و جوش

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر خسته نباشید
دخترم شش ماهش هست شیر مادر میخوره و از سه ماهگی هم براش آلرژی به پروتئین گاوی تشخیص دادن ولی علایم پوستی نداشت و فقط دفع خون داشت که اونم کنترل شد.
از وقتی غذای کمکی شروع کردم جوش های ریزی دور دهنش میبینم که کم و زیاد میشدن ولی زیاد نبودن الان یک هفته اس جوش های ریزی زیر چونه اش ظاهر شده اوایل کم رنگ بود بعد واسش کمی موز تست کردم جوش ها بیشتر شد و حتی رو شکم هم ظاهر شد با حذف موز بهتر شد قرمزی ها و جوش های شکم هم رفع شد ولی زیر چونه هم چنان به حالت دون دون مونده و گاهی قرمز میشه ولی خارش نداره.
— به نظرتون چه پماد یا کرمی میشه استفاده کرد؟
— در صورت دیدن این جوش ها بعد از تست یک ماده غذایی اون ماده غذایی تا کی باید حذف بشه؟
آقای دکتر من خیلی دقت میکنم ولی نمیتونم علتشو پیدا کنم و دکترایی که بردم میگن خودت باید پیدا کنی علتشو و یا داروی آنتی هیستامین تجویز میکنن که بچه رو عصبی و خابالو میکنه...
روی گونه ها اصلا جوش نداره
جدیدا اطراف چشمش هم دونه های ریزی میزنه که میخارونه علت اونا آلرژی هست؟
در کل چه علایمی باید داشته باشه تا بشه گفت این ماده غذایی براش خوب نیست و باید حذف کنم؟
🙏