و.ا
عنوان :

دلپیچه

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دختر من در حال حاضر 7 ماهو بیست و دو روز داره. رفلاکس داره و شیر خشک نئوکیت میخوره و داروی نکسیوم و باکلوفن. ولی شدیدا دلپیچه داره اصلا خواب خوبی نداره. با اینکه قشنگ آروغشو میگیرم بعد میذارم زمین 5 دقیقه میخوابه دوباره پیچ میخوره باز دوباره بغلش میکنم بازم آروغ میزنه و همینطور ادامه داره دیگه نمیدونم چیکار کنم واقعا این دلپیچه ها علتش چیه؟؟؟
به شدت پستونک رو میک میزنه اگه دربیاد از دهنش گریه میکنه به حدی پیچ میخوره که بیخواب میشه.
با اینکه سیر شده و گرسنه نیست
ضمنا قطره بیوگایا هم استفاده میکنه

سلام احتمالا عدم تحمل شیر با حساسیت به مواد غذایی دارد و به همین علت ریفلاکسش طول کشیده بهتر است ازمایش حساسیت به مواد غذایی انجام شود

همیشه همینطوری بوده شیر خشک نئوکیت میخوره
طبق دستور پزشکش بهش غذا میدم دیگه نمیشه به همه چیز حساسیت داشته باشه که
این آزمایش را کجا باید انجام بدم؟

ممکن است به خیلی چیزها حساس باشد تست رست تنفسی و خوراکی در ازمایشگاههای معتبر انجام میشود