ف.خ
عنوان :

آیا من کرونا مثبتم؟

متخصص بیماری های کودکان
سلام . اول اینکه من حساسیت دارم و واکنش بدنم به مواردی که حساسیت میدم تورم مجاری تنفسی و خارش هست. دو بار به خاطر حساسیت تا خفگی رفتم و یکبار 20 دیقه بغیر از سرم و امپول برام اکسیژن گذاشتن. فعلا دارم درمان میکنم
چندباری هم که به دلایل مختلف ازمایش دادم،گلبول سفیدم از حداقل کمتر بوده
الان دو روزه به صورت مقطعی تب میکنم.یعنی انگار تب میکنم بعد دوباره به حالت عادی برمیگردم و همچنین تنگی نفس دارم به صورتی که خوابم از تنگی نفس بیدار میشم. داروهای حساسیتم رو خوردم. تا حالا اینجوری تنگی نفس نداشتم.جرات هم نمیکنم برم دکتر چون میترسم اونجا بگیرم
و اینکه سرکار یکی از همکارام مشکوک به کرونا بود و دارویی که بهش دادن داروی مالاریا بود و دوهفته ای نمیاد سرکار.ضعف هم در پاهام داردم

سلام باید مراجعه و سی تی اسکن شوید