م.ت
عنوان :

اختلال خواب

متخصص بیماری های کودکان
خانم دکتر سلام

کودک 2 ساله و سه ماهه ای دارم چند وقتی میشود که شب تا صبح به کرات از خواب بیدار می شود و در خواست خوردن شیر مادر دارد ، علت آن چیست ؟ آیا می تواند بیمار باشد ؟

با تشکر

سلام
از شیر مادر گرفته شده ؟ و اگر گرفته شده چند وقت هست؟

نه از شیر مادر گرفته نشده ، هنوز خیلی وابسته ست

علایم فوق نشاندهنده بیماری یا مشکل خاصی نیست . ممکن هست که شرایط محیطی جدیدی یا استرس جدیدی در محیط اخیرا برای کودک ایجاد شده که باعث درخواست شیر در شب که نوعی وابستگی عاطفی ست ، شده است

بهتر است به تدریج شروع به گرفتن کودک از شیر بکنید
به این صورت که ابتدا صبح ها حذف شود و بعد از دو هفته عصرها و نهایتا شیردهی در شب حدف شود . و البته محبت به کودک باید بیشتر و کاملتر باشد که جدا شدن از شیر برایش سخت نباشد

🙏