ن.ص
عنوان :

عفونت بعداز فریز

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر پسرم چندتا دونه سیاه کوچک زیر انگشت شست پاش زدکه متخصص پوست تشخیص زگیل دادو فریز کرد، جای اون سیاه و سفت شدو بیشتر از دوهفته بعد پوستش افتاد و البته خیلی درد داشت مجددا به پزشک مراجعه کرد که گفتند عفونت کرده وپماد باکتروماد وکپسول سیپروفلوکساسین500 تجویز کرد، الان دوسه روزه کپسولش تمام شده ولی همچنان جاش سفت وکمی زرد رنگه ودرد شدید داره، ممنون میشم تشخیص وتوصیه تون را بفرمایید
سلام مجدد
عکس را خدمتتان فرستادم که البته همراه با درد است
حدود دوماه
دوماه وده روز

والا به نظر من که این اصلا عفونت نیست
البته از راه دور نمیتونم صددرصد بگم ولی این شبیه عفونت نیست
معمولا بعد از فریز یک تاول هایی کف پا میزنه و چون پوست کف پا خیلی کلفته این تاول ها دیر از بین میرن
چرا دوباره پیش همون دکتری که فریز کرد نرفتید

بله اول تاول زد وبعداز دوسه هفته تاول ازبین رفت وکمی بهتر شد ولی بعد از یکی دوهفته مجددا اینطور شد ودردش شدیدتر،پیش همون دکتر در اصفهان رفتیم که همانطور که در پیام اول نوشتم گفتند عفونت کرده ودارو داد الان کپسولها تمام شده ولی مشکل همچنان باقیه

نگران نباشید
این کار رو بکنید و چند روز دیگه خبر بدید
پماد کلوبتازول روزی 2 بار بزنید
و کپسول کلوگزاسیلین هر 6 ساعت

🙏
شرمنده کپسول با چه دوزی بخرم وچندتا؟
سلام آقای دکتر پسرم 20 تا کپسولش تمام شد،تاول کمی تیره تر شده ونقاط سیاهی داخلش به نظر میرسه ،موقع را رفتن مخصوصا داخل کفش هم درد داره.....یه نکته ای که من سری قبل فراموش کردم اینکه علاوه بر فریز دکتر اسید هم داخلش تزریق نموده بود

سلام حال شما چطوره
الان وقت فریز جلسه دومه

سلام متشکرم جناب دکتر
پس دیگه باید باهاش کنار بیاد تا انشاالله بعداز تعطیلات ؟!

میتونید تا موقع از محلول های آماده سالیسیلیک اسید که داروخانه ها دارن استفاده کنید
نرمش می کنه و دردش رو کمتر میکنه

🙏