م.م
دکتر میبخشین ویس فرستادین صدا واضح نبود میشه تایپ کنید اولین قرص متوجه نشدم , ممنون میشم تایپ کنید

سوالات مشابه

تنگی نفس

سلام آقای دکتر چند روز هست که احساس نفس تنگی دارم،و گاهی دچار درد قفسه سینه میشوم یک ماه پیش سی تی ریه دادم سالم بود اما الان نگرانم که علائم کرونا باشه دچار بیماری رفلاکس معده هم هستم ممنون میشم راهنمایی کنید

کرونا

سلام من 4 هفته پیش کرونا گرفته بودمو حالا تموم شده فقط تنگی نفس دارم اما خیلی بی جون و ضعیف شدم از طرفی الان عادت ماهانه شدم و واقعا دیگه جونی برام نمونده چیکار کنم چی بخورم واقعا دیگه خسته شدم یه راه حل سریع بدین لطفا

ازمایش خون

سلام خسته نباشید ازمایش کرونا دادم میشه جوابشو بهم بگید دارم یا نه???خیلی استرس دارم

Covid

سلام آقای دکتر، من و خانواده ام همگی علائم کرونا داشتیم بدن درد و تب. کلینیک ازمون تست نگرفتند و گفتند استراحت کنیم. بعد از گذشت 10-12 روز هنوز مادرم تب دارند و بی تاب، شب گذشته هم غش کردند. تو این مدت دو بار به پزشک مراجعه کردند و تنها دارویی که گرفتند استامینوفن بوده + متوکلوپرامید برای حس تهوع. بویاییشون تشدید شده و خیلی تمایل به خوردن ندارند. چه کار باید کرد؟

درد قفسه سینه

سلام، علایم از یکشنبه هفته پیش شروع شده شامل لرز، درد استخوان پا، عرق زیاد و سردرد. تب، سرفه هم ندارم فقط با فعالیت یا حرف زیاد نفسم کم میاد. امروز فقط درد پا رو تجربه کردم بینی هم گرفته است، ولی درد قفسه سینه اذیت می کند. خطرناک است؟ (سن 31 سال و شش ماه پیش زایمان داشتم و به بچه شیر میدهم، یک دوره آزیترومایسین مصرف کردم)