ط.ح
عنوان :

کهیر

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام. وقت بخیر
مدت 21 روز هست که بدنم پر از کهیر شده و در این مدت تزریق هیدروکورتیزون، کترولاک و کلوفنیرامین انجام دادم.
طبق تجویز پزشک الان 3 روز هست که قرص پردنیزولون روزی 3 عدد یکجا می خورم
هیدروکسی زین 10 روزی 2 تا و سیتریزین روزی یکی مصرف می کنم اما بهبودی حاصل نشده
به لحاظ غذایی هم رعایت کامل دارم.
خواهش می کنم راهنمایی کنید
خواهش می کنم یه کاری کنید برام. امانم رو بریده

سلام
برای ادامه درمان
1- قرص هیدروکسی زین 25 روزی 4 عدد صبح، ظهر، عصر، شب
2- قرص ایروکاست 10 روزی یکی
این 2 دارو رو تا یک ماه باید ادامه دهید
3- قرص پردنیزولون 5 به روش زیر
5 روز اول صبح و ظهر و شب
5 روز دوم صبح و شب
و بعد آن قطع شود

چند مورد دیگه رو باید بدونیم
آیا کم کاری تیروئید دارید
آیا شروع مشکل شما همزمان با عادت ماهیانه بوده یا با آن بدتر نشده است
آیا مسکن هایی مثل ایبوبروفن و دیکلوفناک مصرف نکرده اید
استرس شما بیش از حد بوده است یا نه

داروها رو شروع کنید
و پاسخ پرسش ها رو سرفرصت بنویسید

کم کاری تیرویید ندارم
با شروع پریود بدتر شده
و شروع مشکل همزمان با شروع آنفولانزا بوده و چون سردرد داشتم مرتب تا ده روز مسکن مصرف می کردم
یه دوره طولانی تنش هم داشتم
خیلی محبت کردید آقای دکتر
پرهیز غذایی خاصی هم باید داشته باشم؟

سلام
احتمال زیاد علت این مشکل همزمانی عفونت ویروسی و استرس ناشی از عادت ماهیانه و عوارض مسکن ها با هم بوده است
شما پرهیز غذایی لازم ندارید
همون روش دارویی رو که نوشتم ادامه دهید
در صوریت نیاز به مسکن فقط استامینوفن ساده (بدون کدئین) بخورید

خیلی ممنونم چشم