س.ص
عنوان :

بیخوابی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام.خانوم دکتر مامانم 56سالشونه و ناراحتی ریه و دیابتم داره.با توجه به اوضاع پیش اومده چند شبی هستش که حتی یکساعتم نمیخوابه.یعنی دقیقا تمام شبو بیداره و روزم شاید نیم ساعت یه چرتی بزنه.قبل خواب آلپرازولام یک میخوره و دمنوش ولی هیچ تاثیری نداره .خیلی نگرانشم.لطفا راهنمایی میفرمایید هم برای استرسش و هم برای بیخوابی.ممنونم

سلام. مشکل قلبی نداشتند ؟ اختلال ریتم قلب؟
مشکل تیروئید؟

نه خانوم دکتر.خداروشکر این مشکلاتو ندارن
یکی از دوستای صمیمیش فوت کرده انقد شب و روز بهش فکر میکنه اینطوری شده.بعد چون ناراحتی ریه داره همه زنگ میزنن بجای اینکه آرامش بدن بهش مدام استرسشو زیاد میکنن

از اخبار بد دوری کنن، ارتباطات استرس زا رو کم کنید
فعلا قرص نورتریپتیلین 10 شبی نصف بخورن ، بعد تعطیلات و اتمام دوره قرنطینه کرونا، حضوری ویزیت بشن

🙏