ا.گ
عنوان :

ترس و اضطراب و استرس

متخصص روانپزشکی
سلام ببخشید،،،،من الان حدود یک ماه و نیم هست حالم خوب نیست،،،یعنی طرف راست و چپ قفسه سینه درد دارم،،،،این اواخر شده چپ فقط،،،،نوار قلب دادم دکتر گفت مشکل نداره،،،فقط یه مقدار تپش قلب دارم،،،،همین،،،،و قرص داد که میخورم،،،،ولی هنوز این درد هست،،،و تقریبا طول روز باهام هست،،،کم و زیاد،،یعنی سمت چپ قفسه سینه همش حس میکتم تیر میکشه،،،حدس میزنم به خاطر همین استرس و اضطراب باشه،،،،،،،استرس و اضطراب زیادی دارم در کل متاسفانه و خصوصا بعد امدن این ویروس و خوندن اخبارش حالم خیلی بد تر شده و ترس هم اضافه شده و همش به بدن و داخل بدن فکر میکنم،،،یعنی حس میکنم تنگی نفس دارم و همش میترسم ایست قلبی یکنم و حمله قلبی،،،،دو باری هم حملات عصبی داشتم این پنجاه روز اخیر،،،خیلی خیلی حس بدی بوده و همش میترسم باز حمله بشه،،،،یعنی ترس و استرس زیادی متاسفانه دارم،،،،خواهش میکنم کمک بکنید باید چه کنم،،،،23 ساله هستم،،،،و اینکه به خاطر همین فکر و خیالهای دائمی شاید 4 یا 5 ساعت میخوابم به سختی در طول روز کامل،،،،و خوابم هم بهم ریخته متاسفانه،،،،به خاطر همین ترس و استرس ها زیاد،،،همش فک میکنم شاید ویروس بگیرم و این داستانها،،،،به نظرتون چه میشه کرد الان ؟ خیلی خیلی ممنون میشم کمکی بکنید،،،،در ضمن خیلی هم به مسائل جزئی اهمیت اضافه میدم،،،یعنی به صدا و این چیز ها هم حساس هستم،،،یعنی طاقت صدا هم زیاد ندارم و همیشه سکوت رو میخوام،،،و این خودش یه مشکل هست،،،،

سلام ، به نظرم دچار حملات پنیک (Panic) شده اید ، لطفا بگین که حمله چقدر طول میکشه و چه جوری تمام میشه و حین حمله چه حسی دارین

آقای دکتر،،،کلا تو این دو ماه گذشته دو بار شدم این حالتی،،،و بسیار وحشتناک بود حسش،،یعنی مثل حمله قلبی بود،،،تنگی نفس شدید و احساس بسیار بد،،،،و هر وقت میخواستم باز بشم جلوگیری میکردم دفعات بعد،،،(((با اینکه زیاد پیش نیومد این حالات)))،،با مشغول کردن سریع خودم و راه های دیگه،،،همش هم از آغاز شروع این ویروس و پیگیری اخبارش بود،،،قبلا همه چی اوکی بود و هیچ مشکلی نداشتم غیر استرس که مدتهاست با منه،،،،حدود یک ساعت طول میکشید،،،،

دارو ها هم فقط بعد همین حالت مراجعه کردم دکتر اورژانس که قرص پروپرانولول تجویز کردن،،،که قطعش کردم بعد از مدتی مصرف و تموم شدنش،،و برای تپش قلب الان قرص بیزوپرولول و وقتی درد سمت راست رو گفتم کلیدینیوم سی هم تجویز کرد همون متخصص قلب،،،

با اینکه قرص تپش مصرف میکنم همچنان این درد هست در سمت چپ الان و دو روزی میشه کل روز با منه تقریبا،،،کم و زیاد البته،،،و حدس من اینه از استرس و اضطراب باشه،،،،باز نمی دونم باید مراجعه کنم دکتر قلب یا خیر،،،،چون نوار قلب فقط دادم و گفتن مشکل نداره،،،
با اینکه شاید از گوارش یا حتی ریه باشه آقای دکتر،،،الان هم با این وضعیت فعلی میترسم مراجعه کنم بیمارستان،،به خاطر شیوع ویروس،،،

خوابتون چطوره؟، سابقه بیماری اعصاب و روان در 7دلتون و یا خانواده دارین؟ مصرف سیگار و الکل و یا دودهای دیگه چی؟
تشنج و یا بیماری جسمی دیگه چی؟

به چه کاری مشغول هستین؟ رانندگی هم میکنین؟

خیر آقای دکتر،،،سابقه هیچ بیماری نداشتم من ولی خانواده خواهرم بله سالهاست درگیر هستن و قرص مصرف میکنن به خاطر همین مشکلات اعصاب و روان،،،البته پرخاشگری دارن ایشون که کنترل میشه با قرص،،من پرخاشگری رو ندارم اصلا،،فقط چاق هستم من متاسفانه،،،ولی الان مدتی میشه کلا غذا خوردن رو تعطیل کردم در حد بسیار زیادی و میوه جات مصرف میکنم و هدفم کاهش وزن هست،،،،، شغلم آزاد هست پیش پدرم،،،رانندگی خیر،،،،و اهل سیگار و هیچ چیز دودی هم نیستیم هیچ کسی در خانواده،،،خوابم چند وقتی ((تقریبا همین دو ماه گذشته)) میشه حدود کلا چهار ساعت شاید باشه در طول روز،،،به خاطر همین بی قراری ها و اضطرابها،،،مثلا ساعت پنج یا چهار صبح بیدار بشم اتفاقی، دیگه خوابم نمیره به هیچ وجه،،،،

چند سالی میشه این استرس با منه آقای دکتر،،،یعنی از وقتی که خونمون رو عوض کردیم و محل رو عوض کردیم در محل جدید حساسیت من به صدا بسیار زیاد شد،،به خاطر اینکه جایی هستیم صدا زیاده تقریبا،،،،به کوچکترین صدا هم حساس میشم الکی،،،،و این خیییییلی اذیت می کنه خودش و استرس زا شده برای من،،،اوقاتی که خونه هستم،،،،در کل بزرگترین اشتباه این تعویض منزل بود متاسفانه در خونواده ما،،،،و از وقتی که این ویروس هم اخبارش رو دیدم خیلی بدتر شده اوضاع و همش فکر میکنم منم درگیرش شدم و احساس بدی دارم،،،،و همین خودش تاثیر مستقیم گذاشته روی آرامش و زندگی من متاسفانه،،،،،،و مراجعه کردم چندین بار دکتر،،،اورژانس و این آخری هم قلب،،،،نمیدونم حالا باز باید مراجعه کنم مجدد قلب یا حتی گوارش و داخلی برای این تیر کشیدن و یا اینکه چه حلی پیشنهاد میدین شما؟،،،

تا حالا داروی روانپزشکی نخوردین دیگه درسته؟ آیا برای این اضطرابها روان درمانی رفتین؟

خیر آقای دکتر مصرف نکردم،،،،روان درمانی هم نرفتم،،،،و اینکه فکر میکنم جواب نده روان درمانی،،،،،به نظر من فقط دارو جواب بده در این موقعیت فعلی،،،،چون این اضطراب ها یکم طولانی شده و آزار دهنده متاسفانه

لطفا قرص کلونازپام یک میلی گرم تهیه کنید شب نصف و ظهر هم یک چهارم استفاده کنین و دو روز دیگه به من پیام بدین تا ببینم که داروی اصلی هم شروع بکنیم یا نه ، ممکنه دو روز اول کمی خواب آلود باشین ولی نگران نباشید برطرف میشه، باشه؟

اقای دکتر این قرص رو داروخونه میدن بدون نسخه کتبی؟ اگه میدن حتما چشم تهیه میکنم و طبق روالی که گفتین مصرف میکنم و خبرتون میکنم حتما،،،،

بله بهشون بگین که روانپزشک برای اضطرابم گفته

🙏