ا.چ
عنوان :

کم کاری تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام
من به دلیل آن تایم نبودن پریودم، ریزش شدید مو، درد در ناحیه سینه و زیربغل به پزشک مراجعه کردم
که ایشون با معاینه تیروئید آزمایش و سونو نوشتن اما به دلیل کرونا مطب بسته شد
حالا میخوام ببینم بیماریم چیه و چه تغذیه و درمانی باید داشته باشم
هرکار کردم عکسا اینجا آپلود نشد که نشد
سپاس

سلام
دیدن آزمایش و سونو ضروری هست اگر موفق نشدید می تونید تایپ کنید یا دایرکت به اینستا به آدرس
Dr.farzaneh.amininezhad
بفرستید

ممنون براتون به آدرس اینستا ارسال شد

آزمایشات نشاندهنده کم کاری خیلی خفیف تیروئید است هورمونهای مردانه و انزیمهای کبدی در حد نرمال و ویتامین دی پایین است، توصیه می کنم ویتامین دی 50000 هفته ای یک عدد تا 12هفته و سپس ماهانه یک عدد مصرف کنید.
باتوجه به اینکه کم کاری تیروئید بسیار خفیف هست، بهتراست آزمایش تیروئید تکرار شود اگر امکان آن را ندارید میتوان قرص لووتیروکسین 50 میکرو روزانه شروع و 2ماه بعد آزمایش تکرار شود
البته اگر وزن زیر60 یا بالای90 است اطلاع دهید چون میزان دارو متفاوت است

من 67 کیلو و قد 157 هستم آخه تو سونوگرافی زده بود التهاب حاد من حیلی ترسیدم
ببهشید 57 کیلو

نگران نباشید التهاب معمولا گذر است و اصلا بد نیست

سپاس دوز قرص همین باشه خوبه؟ بدون نسخه میدن؟

بله البته همانطور که قبلا گفتم می تونید برای شروع لووتیروکسین صبر کنید و فقط آزمایش رو تکرار کنید

آخه آزمایش برای یه ماه پیشه و من هیچ اقدامی نکردم یعنی ممکنه بهتر یا بدتر شده باشه؟

در عرض یک ماه تغییر زیادی نمیکنه و بیشتر سیر آزمایش مهم هست که تشدید شده یا نه

🙏