ع.د
عنوان :

خطر mriبه روش تزریقی

متخصص رادیولوژی
سلام. وقت بخیر
بیمار خانمی 54 ساله که به مدت 3 ماه دچار درد سمت چپ سر و صورت هستن و روند درد رو به افزایش هستش.
هفته گذشتهmri از سرشون گرفتن و پزشک احتمال کمی داد که شاید cadasil باشه و واسشون mri به روش تزریقی نوشتن.
سوال من اینه؛ با توجه به اینکه بیمار اخیرا هر دارویی که میخوره اوق میزنه و فکر کنم به دارو حساسیت روانی پیدا کرده آیا انجام این نوع mri واسشون خطرناکه؟

با سلام خدمت شما.
اگر تونستین ریپورت رادیولوژیستتونو بهم بفرستین تا دقیقتر راهنمایی کنم. داروی مریضتون تزریقیه و خوراکی نیست حساسیت روانی باید با مشاوره و اینکه دارو جهت درمانشون ضروریه مورد پذیرش روانی قرار بگیره ولی برای تحمل دارو و استفراغ نکردن یا هر واکنش دیگه ای پزشکتون نیم ساعت قبل انجام MRI بهشون داروی علامتی میدند و نگرانی نداره.

منم موافقم که حتما MRIبا تزریق بشه چون خیلی مهمه که بدونن CADASILهست یا نه....ولی میتونین یکم فاصله بدین که علائم عدم تحمل دارویش کم بشه