ا.ف
عنوان :

خارش کف دست

متخصص بیماری های کودکان
دخترم 27 ماهس و دیشب متوجه شدم در حالی خواب بود کف دستش رو میخاروند نگاه کردم متوجه التهاب کف هر رو دست و ضایعات برجسته زیر پوستی شدم البته دست راست کمتر هست . امروز ولی یکم بهتر شده ولی همچنان بعضی وقتا کف دستش رو میخارونه ، هبچ جای دیگه از بدنش اینجوری نیست حتی کف پا و تب هم نداره. عکس ضایعات رو هم ضمیمه کردم ایا لازم هست برای ویزیت بیارمش؟

شربت سیتریزین شبی پنج سی سی بدهید پرهیز غذایی داشته باشید

این ترکیب را از داروخانه تهیه و روزی دوبار بمالید:(Eucerin 50gr Betamethasone50gr) ،

البته این ترکیب کرم ترکیبی است

به خاک و مواد الکلی و سیمان و گچ دست نزند

🙏