ل.ا
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
من 2،4 ماه ریزش مو دارم و جدیدا بیشتر شده برج 8 ازمایش دادم مشکلی نبود فقط پرولاکتینم بالا بود که 2 هفته بعد ازمایش دادم باز اکی شد، من موهام و کراتین کردم ولی اینم بگم قبل از کراتینم ریزش داشتم کلافه شدم ممنون میشم راهنماییم کنید بخاطر کرونا هم میترسم برم دکتر ، ویتامین D هم می خورم و قرص pil food گرفتم نمی دونم استفاد کنم یا خیر
یه دکتر دیگه هم اکوفان شامپو و قرص و پیشنهاد دادن میخواسم ببینم من شامپو ایروکس دارم استفاده کنم و این مککمل چاق نمیکنن و اینکه اشکالی ندار شب بخورم، کلی دیگه کلافه شدم

سلام روز بخیر
لطفاً یک عکس هم از موها بفرستید از بالا

قرص ریجن دایت روزی یکی بخورید و شب ها محلول پالمینکس اویدرم بزنید
اون پرولاکتین رو هم با دکتر غدد مشورت کنید و درستش کنید

خدمت شما
من الان قرص pil food میخورم ، و سروم پرومین سریتا گرفتم اونورو حذف کنم این دارو و شامپورو استفاده کنم، پرولاکتین اولین ازمایشم بالا بود بار دوم ازمایش دادم تو رنج بود. ممنونم اقای دکتر

خواهش می کنم
سری تا رو ادامه بده و فقط ریجن دایت رو بخور

چشم pil food حذف میکنم و به جاش ریجنت و میخورم و سریتا رو ادامه میدم. ممنونم