ا.ظ
عنوان :

خستگی

متخصص روانپزشکی
سلام من مشکل خستگی و خوتب الودگی داشتم قبلا خودتان گفتین اسنترا بخورم و مصرف کردم مشکل خواب الودگی تا حدودی حل شد تقریبا 1یا2ماهی میشه استفاده کردم. بنده احساس میکنم که این مدتی گذشته واین دارو مصرف کردم باعث شده من بی خیال بشم و از جهتی اگر قطعش هم کنم مشکل خپاب الودگی میاد سراغم چکار کنم؟
سنم19 سالم هست و پشت کنکوریم

مصرف اون دارو باعث بی خیالی نمیشه بهتره بگیم افکار مزاحمتون کمترشده درسته؟

غیر از آسنترا داروی دیگه ای هم تجویز کردم؟

بله

روحیه تون الان چطوره؟الگوی خواب چطوره؟

دیگر کمتر فکر اینده شدم و از اینده وقبول نشدن در کنکپر هیچ ترسی ندارم واین خیلی بد
کنکور
روحیه بهتر شده و شاداب تر شدم
فقط اسنترا بنده مصرف کردم
لطفا راهنمایی کنید

دارو رو ادامه بدین برای درس خواندن حتما برنامه روزانه بنویسید و طبق اون پیش برید

و همچنین در برنامه روزانه دقایقی رو به ورزش و فعالیت بدنی و ساده ترین مورد نرمش هست(حداقل 15 دقیقه در روز) اختصاص بدین

خیلی خوبه که روحیه بهتری پیدا کردین

چشم ولی بی خیالم کرده و اخساس میکنم کمی بیشتر شاداب شدم لطفا دارو را عوض کنید دارویی بدین که بی خوابی بیار و کاری به معده خیلی نداشته باشه اشتهام زیاده
یک دارویی بگین برای تقویت تمرکز باشه وبی خوابی بیاره
ریتالین مصرف کنم تا کنکور؟
بی خیالم کرده قبلا حتی یک لحظه تلویزیون نمیرفتم به خاطر ترس از کنکور الان بیشتر تلویزیون گوش میدم
ساعت مطالعه ام کم شده بگین چکار کنم بزرگوار

میتونین دارو رو با داروی بوپروپیون 75 میلی جایگزین کنین صبحها مصرف کنین

چی مصرف کنم بزرگوارید

حتما برنامه ریزی برای درس خواندن داشته باشین

این چه جور دارویی ؟ مثل اون نیسته که باعث بی خیالی بشه
این همون ولبان است؟
انزیم بالااین دارو اظطراب میاره
این ولبان قبلا خوردم معدم اذیت میکند هر چی غذا خوردم بعد ش ولبان. هر چی غذا خوردم دفن میشه
التهب کولیت دارم برای التهاب دارویی پیشنهاد دارین بگین. بزرگوارید
انزیم بالا است

متوجه منظورتون که آنزیم بالاهست نشدم

برای کولیت دارویی مصرف میکنین؟چه علایمی داشتین؟

بهتر هست همون آسنترا رو ادامه بدین این رو هم بدونین که بی خوابی خودش باعث کسالت و کاهش تمرکز میشه و باید حداقل 8 ساعت خواب رو در شبانه روز داشته باشین

انزیم های کبدی ام بالا است
پیش دکتر گوارش رفتم ولی علتش مشخص نشده
معده ام زود خالی میشد و حساس ضعف وگرسنگی داشتم. قرص مزالازین500سه وعده مصرف کردم
ولبان کسانی که مشکل گوارشی دارند چی؟ اسنترا خوردم بی خیال شدم
ولبان بی قراری میاره. اسنترا یکدفعه قطع کنم چی؟
قرص مدافینیل چطوره؟
قرص اسنترا خوردم کمی از درس فاصله گرفتم. قرص فلوکستین چجور قرصی مثل همین اسنترا هستش یا نه
کدوم یکیش انگیزه بیشتری برای درس میاره

فلوکستین هم خانواده آسنترا هست

همون آسنترا رو مصرف کنین به نظرم و برای بهتر درس خوندن برنامه بذار برای خودت

درسته برنامه دارم ولی بی خیال شدم

وقتی برنامه و هدف باشه نباید بیخیال باشی آسنترا فکرت رو آروم کرده و صلاح نیست قطع بشه فعلا

اسنترا مرا از فکر کردن به اینده وترس اینده بازداشته است
قطع بشه چه میشه
ببخشید این برنامه دیدم نوشته دکتر فلوشیپ خواب اسن فلوشیپ دارو برای خواب دارند داروش چجوری

قطع بشه به دوره قبل از مصرف بر میگردی این تصور شماست که آسنترا جلوی فکر به آینده و برنامه ریزی رو میگیره فکر به آینده در آرامش هم میتونه اتفاق بیفته نه فقط با تنش و اضطراب

من معمولا روز خوا دارم
خواب
شما خودتان مصرف کردین این دارو

برنامه خواب هم قابل تنظیمه

چی بگم. به نظرم بی خیال شدم بی خیالم کرد اسنترا

مکانیسم اثرش رو میشناسم و داروی ایمن و خوبی هست

برنامه خواب چجوری تنظمه؟
قابل تنظیم چحوری؟
کن حالا یک قرصی میهوان بی خیال نکند فقط خواب کم کند همین

کم شدن خواب باعث تشدید خستگی و کاهش تمرکز میشه که به درس خواندن لطمه میزنه

حرف شما درست است ولی حتی اگر قرص هم بخورم باز از 8ساعت بیشتر میخواب حتیم ولبان75خوردم. ولی ولبان معده اذیت می کرد
خواب چجوری قابل تنظیم با قرص؟؟
شما قرصی بگین من اگر دیدم خوابم خیلی کم شد نصفش میکنم یا هر2روز یکبلر میخورم یا اصلا ترکش میکنم

دارویی که خواب رو کم میکنه همون ولبان هست و غیر از دارویی نیست

معده ام اذیت میکند
اضطراب میاره درسته؟

باید بعد از غذا مصرف بشه و ممکنه باعث اضطراب بشه