ا.ب
عنوان :

نگرانی کودک 9 ساله

متخصص روانپزشکی
سلام خانم دکتر.دخترم حدود چند وقتیه خیلی میترسه .و دلیل ترسشم اینطور که خودش میگه اینه که فکرام ازارم میدن .مثلا من (پدرش) چیزی بهش میگم و اون میگه اره درسته ولی فکرش میگه بابات دروغ میگه و همین موضوعات مشابه.مدام با فکراش درگیره .البته این حالت رو چند سال پیش داشت اما خیلی شدید نبود .اما الان شدید تر شده.نمیدونم چی بهش بگم .تا ارومتر بشه چون هر چی بگم شرایطش بدتر میشه چون فکراش بیشتر میشه.راهنمایی میفرمایید
کلا کدوک خیلی شاد و پر جنب وجوشیه.خیلی مهربون و اروم و با ادب.مدتیه این جوری شده..میگه وقتی فکرا میاد به سراغم حالت تهوع میگیره و دل درد.خواب شبش خوبه .البته چند شبیه اوردمش تو اطاق خودمون میخابه.چون دیدم تو اتاق خودش خیلی نگرانه
این حالات رو تو طول روز خیلی نداره بیشتر شباس.کلا از بچگی خیلی ترسو بود.

سلام و درود.9 سالشه.خوشبختانه هیچ مشکلی نه در حین بارداری نه بعد از زایمان نداشت .صحبت و راه افتادنس طبیعی و خوب بود.شب ادراری هرگز نداسته و نداره.درسهاش بسیار خوبه .در طول شب کابوسی نداره.در کل دختر بسیار معاشرتی و دوست داشتنیه.این چند روزه که این حالات رو داره از دل درد و حالت تهوع شکایت داره.بیشتر همین درگیریش با فکراشه که عامل ترسشه.در ضمن چند سال پیش یه تیک عصبی داشت که خود به خود رفع شد .چشماشو محکم بهم فشار میداد
البته خودم فکر میکنم این شرایط کرونایی و خونه نشینی و اخبار پر تنش هم دخیل در حالات دخترم باشه

🙏