ن.ا
عنوان :

اضطراب

متخصص روانپزشکی
با سلام خدمت خانم دکتر عزیز. من چند سال هست که دچار افسردگی هستم که البته نسبت به اون آگاه نبودم و بعد از زایمان بدتر شدم و با مراجعه به روانپزشک ایشون سیتالوپرام 20 برام تجویز کردن. حدود 3 سال هست که این دارو رو مصرف میکنم و خیلی بهتر شدم. یک مرتبه بابت اتفاقاتی که در زندگیم افتاد دچار اضطراب شدید شده بودم که با مراجعه به پزشک ایشون به مدت یک ماه قرص پرفنازین 2رو هم اضافه کردن و بعد قطع کردم و الان همچنان فقط سیتالوپرام 20 روزی یک عدد میخورم. الان به خاطر اخبار کرونا و شیوع مجدد اون به شدت دچار اضطراب هستم و میدونم که این خودش سیستم ایمنی بدن رو تضعیف میکنه. از طرفی امکان ویزیت حضوری رو ندارم. ممکنه راهنماییم بفرمایید ایا نیاز هست دارویی مصرف کنم؟

ممنونم.فقط 1.5 سیتالوپرام در روز رو تا چه مدت ادامه بدم؟ و اینکه برای کم کردنش به یک عدد یک دفعه قطع کنم و یک دونه بخورم یا شیوه خاصی داره؟
حالت های افسردگیم هم به نظرم برگشته و روزها معمولا هیچ حس و حالی برای انجام کارها ندارم و بیشتر احساس غمگینی میکنم. این دوز سیتالوپرام بهم کمک میکنه؟