ز.ا
عنوان :

تفسیر نتیجه آزمایش کرونا

پزشک عمومی
با سلام وقت بخیر آزمایش مربوط به مادرم هست و ایشون هیچ نشانه ای هم ندارن و طی 2 ماه گذشته نداشتن.
فقط اواخر پاییز یه سرماخوردگی شدید گرفتن که بی سابقه بود .
الان به صورت اتفاقی برای چکاپ ازمایش دادن که ازمایش کرونا هم گرفته شد و نتیجشو پیوست کردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
و اینکه چقدر میشه اعتماد کرد به جواب نتیجه

باسلام و کمال احترام ،
نتایج آزمایشگاهی دال بر ان است که مادر شما به هر نحوی مقاومت نسبی به ویروس کووید 19 پیدا کرده که میتواند از درگیری گذشته ایشان به این ویروس بیشتر از دوماه قبل برگردد.انتی بادی Ig M یعنی پادتن این ویروس در بدن مادر بیشتر از دوماه وجود دارد و Ig G منفی یعنی در دوماه اخیر درگیری ویروسی نداشته.
بقیه موارد آزمایشگاهی نرمال میباشد.
در ضمن این ویروس مدام در حال تغییر ژن های خود میباشد و مقاومت به تایپ های قبلی دلیل بر مقاومت دایمی ایشان به تایپ جدید ویروس نمیباشد.
با آرزوی سلامتی
*** دکتر سیدایمان دانش خواه ***

جناب دکتر پس نتیجه آزمایش یعنی در حال حاضر ویروس در بدن وجود نداره و مثبت بودن آنتی بادی هستش که وجود داره؟ و جای نگرانی نیست؟

با توجه به منفی بودن Ig G ویروس جدید کرونا در بدن مادر نمیتونه وجود داشته باشه نگران نباشه.

این هم صفحه اول آزمایش
خدمت شما
برگ اول همون آزمایش کروناست.
برای پریروزه

با این جواب، صاحب آزمایش در تاریخ آزمایش فاقد بیماری است.

🙏