س.ح
عنوان :

راه رفتن روی پنجه پای کودک

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام دختر من توو سه ماهگی یه تصادف داشت که باعث ضربه به سرش شد و توو ای سی یو بستری بود تا یک ماه و بعدش تا یک سال فنی توهین مصرف میکرد و بعد از اون با انجام نوار مغزی دکترش گفت که مشکلی ندارم.ولی از زمانی که شروع به راه رفتن کرد تا الان که نزدیک به سه سالش هست روی پنجه پای چپش راه میره و تسلط کامل روی پای چپش ندارد از لگن عکس گرفتیم مشکلی نداشت گفتن کار درمانی انجام بشه ولی باز هم فایده نداشت.اگه مشکل از فلج مغزی باشه درمانیش چیه؟

🙏
اگه مشکل از تاندون پشت پاس باشه کی باید اقدام کنم و درمانی چیه؟

ورزش درمانی و کاردرمانی راه حلش هست