ا.ن
عنوان :

کرم دور چشم

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام روز بخیر.خانم 28ساله هستم که متاسفانه بعلت استرس زیاد و مراقبت نکردن از پوستم؛ زیر چشمم چروک ریز افتاده و منافذش باز شده و گودی زیر چشم هم پیدا کردم.میخوام یک کرم دور چشم بخرم که از چروک شدن بیشترش جلوگیری کنه و گودی رو هم تا حدودی کم کنه..البته با قیمت مناسب.لطفا راهنمایی کنید.
درضمن پوست معمولی ؛سفید ؛نازک و حساسی دارم.
کرم های دکتر ژیلا خوبن؟اینکه میگن رتینول ممکنه چروک رو بیشتر کنه یا حساسیت ایجاد کنه درسته؟

میتونم همزمان توی یک دوره (کرم لیفت و ضد چروک )رو با (کرم دور چشم ) استفاده کنم؟البته در ساعات مختلف و با فاصله...

کرم دور چشم لامینین بزنید

و شبها AHA15%به منافذ

AHA رو میتونم دورچشم هم استفاده کنم تا کک و مک رو کمرنگ کنه؟چه مارکی رو پیشنهاد میدین و اینکه چه مدت از این لایه بردار باید استفاده کرد...ممنون از پاسختون

خیلی به چشم ها نزدیک نکنید

اکثر مارکها دارن

مثلا اردن تو ایرانیا و نیولیس توی خارجیا

سلام..من کرم دور چشم رو تهیه کردم و سه روزه که طبق بروشورش یکبار عصر و یک بار شب قبل از خواب استفاده میکنم.روز اول صبح که بیدار شدم زیر هر دو چشمم خط بزرگ افتاده بود.الان که دقت میکنم خطوط ریز هم افتاده.طبیعیه؟چکار باید بکنم کرم رو قطع کنم یا ادامه بدم؟

اگه سوزش و خارش نداره بله ادامه بدید