ر.ق
عنوان :

مشکل هضم و دفع

پزشک عمومی
سلام دکتر، خسته نباشید. من دو سه روزه شکمم کار نمیکنه. فقط شیرینی و سوپ و آش و سیبزمینی خوردم. و البته زینک پلاس و پلارگین. امروز فقط آبجوش با لیمو عسل، یه لیوان خاکشیر، و کمپوت آناناس خوردم. هنوز کار نکرده و انگار تا حلقم پر از باده. کلیه ی راستم هم درد گرفته. سندروم روده تحریک پذیر هم دارم. یه سری شیرینی خامه ای رو توی مایکرووِیو داغ کردم و چند روز خوردم. ممکنه اون فاسد شده بوده باشه؟ الان چیکار کنم؟
راستی برای سینوزیت، رفتم متخصص گوش و حلق و بینی. بینی و حلقم رو با گوشبین و چوب دید. فقط زینک پلاس و آب نمک داد. نوار گوش هم داد ولی دیگه جرات نکردم برم بیمارستان. — اون آب نمک خراب نمیشه؟

🙏