ا.ا
عنوان :

آدرس جدید مطبتون

متخصص روانپزشکی
سلام و عرض ادب، من امیرحسین هستم. یکی از بیماراتون که تو موسسه افق سلامت میومدم خدمتتون بابت وسواس فکریم. داروهام تقریبا تموم شده خواستم نوبت جدید بگیرم که گفتن شما از اونجا رفتین. میشه لطفا آدرس های جدیدتون رو بفرمایید که ببینم کدومش نزدیک به منه و بیام واسه ادامه درمانم.
سلام
ارادتمندم

منطقه 17 هستم و اشتراکی با موسسه ای نیست و هزینه اش مناسبتر هست شمار تماس رو میدم خدمتتون

امروز ساعت پنج و نیم تا هفت و نیم این مطب هستم در خدمتم

مرسی. لطف میکنید. فقط همونجا تشریف دارین؟ جای نزدیکتر به شمال تهران
نیستین؟

اگر شماره بالا جواب ندادن با این شماره تماس بگیرین 55715212

چشم. میشه بفرمایید چه روزهایی اینجا تشریف دارین؟
و اینکه من داروی نورتریپتیلین م تموم شده. میشه تا وقتی که وقت کنم بیام خدمتتون از داروی هالوپریدول که قبلا داده بودین استفاده کنم؟

مرکز مشاوره خانه مهر منطقه صادقیه 44232116
4426*****9307

موقتا هالوپریدل رو میتونین مصرف کنین

سپاسگذارم از وقتتون