م.م
عنوان :

یبوست نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر.سوالم و توضیحاتم طولانیه ببخشید.دخترم 3ماهو 13روزشه. از 1ماهگی شیر خشکی شد.اول ببلاک 1 استفاده کرد.اما بعدازهر وعده مقداریشو بالا می آورد.اما نه با فشار و جهش بود نه از بینیش میزد بیرون نه خس خس داشت نه گرفتگی بینی. با تجویز پزشک قرص نکسیوم رو روزی 2بار هربار 1چهارم قرص استفاده کردیم و همچنان ادامه دادیم. شیرش عوض شد ب آپتامیل پپتی. بازم بالا آورد ببلاک ای آر دادیم. بشدت نفخ داره و یبوست. قطره سوپرمینت میدم روزی 2تا 5قطره. فرق چندانی نکرده.چیکارباید بکنم بنظرتون؟ الان هم قرص نکسیوم میدم هم ببلاک ای آر هم سوپرمینت.دیگه بالا نیاورده البته. ازوقتی ای آر دادم خابش عالی شده خاب شب نداشت اصلا

سلام
نکسیوم و ایزی کول را ادامه دهید
تست حساسیت به لاکتوز و کازیبن به راحتی و روی نمونه ندفوع قابل انجام است و با پیدا شدن علت آلرژی زمینه ای میتوانید شیر کودک را اصلاح کنید و درصورت بی قراری یا استفراغ پنهان یا آشکار با نظر پزشک معالج از بکلوفن روزی,یک یا دو بار 1/6 قرص برای کنترل علائم اسپاسم مری و ریفلاکس میتوانید استفاده کنید
ازنایس مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده انجام دهید نوع شیر مناسب کودک تعیین میشود