ش.ا
عنوان :

آسنترا

متخصص روانپزشکی
من از بیماران شما هستم. مدت یک سال است که به دلیل افسردگی تحت نظر شما قرص آسنترا با دوز 100میلی گرم در روز مصرف میکنم
اما مشکلم چاقی با این قرص است.
چون در چند ماه اخیر افزایش وزن خیلی زیاد داشته ام (از دی تا بهمن طی یک ماه وزنم حدود ده کیلو زیاد شد و تری گلیسیریدم هم از 200 به 400 رسید) و به تازگی نیز دچار ورم شدید انگشتان دست شده ام. البته کم کاری تیروئید هم دارم که روزی یک قرص مصرف میکنم.
آیا امکان دارد آسنترا با قرص لووتیروکسین تداخل داشته باشد؟
ممکن است آسنترا با قرص دیگری جایگزین شود که باعث چاقی و ورم بدن نشود؟
آزمایش جدیدم را نیز برایتان میفرستم.
با سپاس

سلام.اگر قبل از افزایش وزن هم در حال مصرف اسنترا بوده اید به نظر نمی رسد این افزایش وزن مربوط به مصرف اسنترا باشد حتماً با متخصص داخلی در مورد آزمایشات و کارکرد تیروئید مشورت بفرمایید. در مورد تغییر رژیم غذایی و میزان تحرک روزانه نیز برنامه ریزی نیاز دارید ولی با توجه به تمام این مسائل در حال حاضر از میزان اسنترا هر هفته یک چهارم کمکم کنید تا به روزی یک چهارم برسد و جایگزین آن از از همان ابتدای کم کردن اسنترا هر روز 1 عدد فلوکستین 20 مصرف بفرمایید.

ممنونم
پس در نهایت بعد از اینکه به یک چهارم رسید
دیگر آسنترا را کلا قطع و فلوکستین بیست فقط مصرف کنم؟

سلام.وقتی به یک جهان رسید تا دو هفته هر روز یک چهارم و بعد قطع شود.پیاده روی،خواب منظم تنظیم رژیم غذایی فراموش نشود.