پ.ا
عنوان :

افسردگی

متخصص روانپزشکی
سلام من شدیدا احساس بی ارزش بودن میکنم از کودکی مشکلات مالی و کم توجهی از طرف خانواده رو داشتم ب حدی رسیدم ک هر روز بیشتر از روز قبل دلم میخواد خودمو بکشم من شدیدا دلم میخواد درمان بشم کمکم کنین لطفا

سلام
میل به خودکشی اورژانس روانپزشکی هست.سریعا به یک روانپزشک یا اورژانس بیمارستان روانپزشکی باید مراجعه کنید و اصلا این افکار رو دست کم نگیرین.شاید نیاز به درمان جدی سریع و موثر و یا حتی بستری باشه.

هزینه هرجلسه مشاوره و درمان پیش شما چقدره؟

سلام ویزیت هفتاد هزار تومان هست برای یک ربع

خب من هزینه شو ندارم ک بتونم پرداخت کنم چیکار باید بکنم بجای رسیدم ک خودمو میزنم و فکر میکنم ک خیلی ادم بی ارزشی هستم ک کسی رو ندارم من چون از طرف خانواده شدیدا کمبود داشتم خیلی دلم میخواد بمیرم هر روز کارم شده تو رختخواب درازکشیدن من ک پول ندارم و نیاز ب کمک دارم راه درمان دیگه هست ک هزینه کمتری بخواد؟

سلام به اورژانس بیمارستانهای روانپزشکی دولتی می تونین مراجعه کنین.مثل بیمارستان روزبه ایران رسول اکرم و ....