H.M
عنوان :

راهنمایی

متخصص روانپزشکی
اقای دکترمن دو سال پیش براثر اتفاقی ترسناک در خوابگاه دچار تپش قلب وحشتناک و تنگ نفس شدم که یه مدت زیر نظر دکتر بودم قرص های مختلف دادن بهم تا اینکه به بیمارستان شهید رجایی رفتم هولترمانیتورینگ انجام دادم همچنین اکو و نوار قلب هیچ مشکلی نداشتم و حتی بهم گفتن هیچ قرصی استفاده نکنم این به خاطر شوکی هست که بدنم وارد شده . تو این مدت هراز چند گاهی تپش قلب همراه با حالت تهوع میگیرم اونم اکثر مواقع در شب ها که خوابم اتفاق میفته و در نظر 2 دقیقه هم خوب میشه . نگرانم کرده ایا باید اقدامی مجدد انجام بدم یا خیر ؟ من دختر24 ساله هستم . اابته با دکتر همین جا صحبت کردم گفتن با روانشناس یا روانپزشک صحبت کن .اشاره به پانیک داشتن .راهکار شما چیه برای این اوضاع ؟ ممنون

سلام به احتمال زیاد حمله پانیک میباشد.اگر خیلی شدید نیست درمان ضرورت نداره.اگر شدیده یا اذیت میشید بایستی مدتی تحت نظر روانپزشک دارو مصرف کنید