آ.ا
عنوان :

حساسیت دارویی و غذایی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام بنده به برخی دارو ها و غذا حساسیت دارم و بابت مصرف آنتی بیوتیک مشکل پیدا میکنم لطفا راهنمایی کنید

سلام
در مورد حساسیت غذایی اول باید با تستهای فوق تخصصی اثبات شود تا در مورد هر کدام جداگانه تصمیم گیری شود.در مورد داروها نیز براساس دسته دارویی و خود داروها باید تست چالش انجام شود تاوجود حساسیت اثبات شود ودر صورت نیاز درمان مربوطه انجام شود.در خیلی از موارد خیلی داروها به اشتباه بدون اثبات حساسیت به آنهامنع می شوند.

دکتر ببخشید دستم خورد اشتباهی فرستادم