م.ر
عنوان :

باسلام و احترام؛

متخصص پوست، مو و زیبایی
اینجانب دارای 27 سال سن و متأهل می باشم و به دلیل اینکه پوست صورتم سبزه هست می خواستم یک درجه پوست صورتم سفیدتر شود لطفا دارویی که بتواند یک درجه پوستم را سفید تر کند معرفی کنید.
سپاس

سلام
استفاده مرتب از ضد آفتاب در صورت بیرون رفتن
استفاده از کرم های لایه بردار AHA 10 برای پوست خشک و AHA 15 برای پوست معمولی و چرب شبها البته شروع از 2 شب درهفته و افزایش تدریجی بر
حسب تحمل پوست و استفاده از کرم ها یا سرم های حاوی ویتامین سی 10 تا 20 درصد صبح ها

باسلام و احترام؛
سپاس
ببخشید من پوستم چربه فلذا طبق پیشنهاد شما باید AHA 15 استفاده کنم.
شما چه مارکی را پیشنهاد می کنید بخرم
همچنین یک ضدآفتاب و ویتامین C خوب و مورد تأیید خودتان را معرفی بفرمایید.
سپاس از محبتتان
الان داشتم مطالبی در خصوص استفاده از لایه بردارها می خواندم من دوست ندارم پوست صورتم خراب بشه یا بدتر بشه
به همین دلیل سپاسگژار میشم تاببیشتر راهنماییم کنید من باید هر دوشب یک بار لایه بردار را استفاده کنم یا فقط در هر هفته دو بار مجاز به استفاده از لایه بردار هستم؟
ببخشید که انقدر مزاحم شدم
بین کرم و سرم ویتامین C شما کدام را بهتر و مناسب تر میدانید؟
لطفا یک مارک خوب بهم معرفی کنید.
سپاس فراوان

سرم برای پوست های چرب و مستعد جوش مناسبتره

سلام
سپاس از وقتی که میزارید
خانم دکتر ببخشید
من خیلی درخصوص یک لایه بردار AHA 15 تحقیق کردم ولی مارک های مختلفی وجود داره که نمیدانم کدام بهتره
آیا امکان داره که بهترین :
1- لایه بردار AHA 15
2- سرم ویتامین C و
3- ضدآفتاب
معرفی کنید.
سپاس از محبتتان

لایه بردار رو از دوشب در هفته شروع کنین و هر دو سه هفته یکبار برحسب تحمل پوست یک شب در هفته اضافه کنین اگر پوستتون تحمل کنه یعنی قرمزی ، سوزش و خشکی بیش از حد به وجود نیاد حتی می توتین به هرشب برسونین پوسته ریزی طبیعی و از اثرات لایه بردار هست برندهای ایرانی لایه بردار 15 در صد ندارند می تونین از امولسیون AHA 15 درصد نئولیس استفاده کنین ویتامین سی هم برندهای alexis , novexpert و rexsol در صورت موجود بودن خوب هستند و هر سه هم سرم هستندولی قیمت بالایی دارند قیمت مناسب تر
سرم ویتامین سی الارو هست
در مورد ضد آفتاب هم انواع بدون چربی حتما بگیرین مثل درای تاچ اوسرین، درای تاچ ویشی ، هیسه اک اوریاژ ، فتودرم اکنه بیودرما
برندهای ایرانی هم همه فاقد چربی دارند