م.ح
عنوان :

لکه های قرمز

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
چند روز قبل برادرم اول بدن درد داشت بعد لکه های قرمز رنگ کهیر مانند که تقریبا درشت هم هستند روی پوست صورت و دست ها ظاهر شد که همراه با درد استخوان شدید در ناحیه ی دست(ارنج) می باشد.
بعد از اینکه به دکتر مراجعه شد،با توجه به اینکه جواب MRI و آزمایشات گرفته شده از نظر پزشک مربوطه خوب بوده ، قرص omeperazole و stroid تجویز شده ولی همچنان لکه ها ادامه دارد و در قسمتهای مختلف بدن دیده می شود

شرح حال بسیار ناقص هست و نیاز به معاینه کامل دارید،اما در ظاهر ممکنه اریتم نودوزوم مطرح باشه،تشخیص دقیقتر با معاینه امکان پذیر هست.