ق.ک
عنوان :

احساس سوزن سوزن شدن و برق گرفتگی خفیف در بدن

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام.پسر 24 ساله هستم. حدود یک هفته می شود بر روی قسمت هایی از پوست همچون جلوی ساق دست، پشت ران و روی شکم احساس عجیبی همچون جرقه های الکتریکی و یا ضربه های پراکنده ی سوزن به بدن دارم. ممنون می شوم اگر مرا راهنمایی کنید.

سلام
این علائم کمتر نشان بیماری آلرژیک است....درگیری اعصاب محیطی و بعضا در عفونت های پوستی مثل زونا ممکن است شروع علائم به این شکل باشد