ن.آ
عنوان :

کهیر

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام من یک ماه هست زایمان سکشن داشتم ، دو روزه تمام بدنم کهیر ریخته، بصورت برامدگی های قرمز رنگه، بخاطر نوزادم دارو مصرف نکردم...ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
غذا ها و داروها از دو علل شایعربرزو کهیر حاد هستند ...عوامل دیگر نیز باید بررسی گردند و درمان لازم صورت گیرد

غذا و دارو رو کنترل کردم برای افزایش شیر الان چی میتونم مصرف کنم
چه آزمایشی باید انجام بدم لطفا میفرمایید

ارسال آزمایشات منوط به یافته های بالینی است که بعد از ویزیت مشخص میگیرد