A.e
عنوان :

مشاوره

متخصص روانپزشکی
با سلام و خسته نباشید
آقای دکتر بنده 31 سالمه کم کاری تیرویید مادرزادی و 10 سال هم هست که مشکل رفلاکس معده دارم همزمان با رفلاکس هم دچار طپش قلب شدم که واقعا آزارم میده دکترای قلب زیادی مراجعه کردم که گفتند هم از رفلاکس و هم از استرس و اضطراب ولی جدیدا تقریبا 3 ماهه حالم بدتر میشه ممکنه از آمپول ب کمپلکس ب 12 باشه شاید چینی بوده دقیقا از شبش من بهم ریختم بیقرار مضطرب طپش و فشارم همزمان میره بالا یا ممکنه به خاطر نخوردن داروی معدم این حالتا بهم دست میده 3 ساله دارومو قطع کردم ب محض اینکه رانینتیدین با کلونازپام بخورم یه دوساعتی آروم میشم ترس تمام وجودمو گرفته از همه چی میترسم اصلا نمیتونم جای شلوغ برم تحمل گرما ندارم تحمل خبرای بد رو ندارم یهو بیقرار و مضطرب میشم سریع فشار و ضربانم میره بالا تمام عضلاتم میگیره لرزش دستم دارم به خاطر قرص لووتیروکسین یه دکتری مراجعه کردم بهم اس سیتالوپرام کلردیازپوکساید کلونازپام پراپرانول با رانینتیدین دادن ولی من متاسفانه نتونستم این داروهارو البته به جز کلونازپام پرانول رانینتیدین بخورم یعنی خودمو وابسته دارو نمیکنم حتی از داروهای جدید خوردنم میترسم اول عوارضشونو میخونم بعد دارو رو میندازم تو سطل زباله اگر در شرایط آرومی باشم ضربان و فشارم خوبه استرس ندارم چون فشارم در حالت عادی 10 , 11 و ضربانمم نهایتش 95 به محض اینکه دارویی از خانواده امپرازول بخورم طپش قلبم آروم میشه که باهام سازگاری ندارن متاسفانه آقای دکتر توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم چه دارویی بخورم که این حالتام خوب بشه همش دکتر گوارشم یا دکترای قلب میگن از معده و اعصابه آقای دکتر نکنه حملات پانیک باشه خیلی میترسم

سلام به احتمال زیاد مشکل عصبیه.باید به روانپزشک مراجعه کنید تا پس تشخیص دارو بدن

ببخشید کلونازپام کافی نیست با پراپرانول که دارم استفاده میکنم ؟؟؟؟

تجویز دارو فقط زیر نظر پزشک