س.ب
عنوان :

تیک عصبی

دکترای مشاوره
سلام و خسته نباشید پسری 6سال و نیم دارم
که احساس میکنم تیک عصبی دارد اوایل خیلی کم بود و الان احساس میکنم شدیدتر شده لبهاش مدام به چپ و راس میپرد مخصوصا بیشتر به چپ هر وقت هم بهش میگم اینکار نکن میگه خودش اینطور میشع در ضمن عینک هم میزند درمواقعی که عینک ندارد لبش پرش ندارد خیلی نگرانشم لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام، تیک عصبی، نوعی واکنش ارگانیسم به فشار روانی محسوب میشه. ابتدا توجه بفرمائید رفتار و عملکردتان موجب حساسیت و افزایش فشار نشود. برای حل موضوع و مداخله نیازه به روان شناس مراجعه نمایید.