F.M
عنوان :

به گریه افتادن

دکترای مشاوره
سلام دکتر. پسری هستم 25 ساله. از نظر احساسی بودن و مهربان بودن، معروف هستم. اما این مشکل رو که میگم قبلا اصلا نداشتم.
دکتر جدیدا ب محض دیدن فیلم هایی که صحنه های پیروز مندانه ی احساسی یا غمگین زیاد داره، به گریه میوفتم. گاهی گریه شدید. من قبلا اینجور نبودم جدیدا اینجور شدم. خیلی زشته واسم . هرکاری میکنم نمیتونم جلو خودمو بگیرم . آبروم جلوی دوستان و اشناهامون رفته. برای من با 25 سال سن با مدرکم دکتری هست و احترام خاصی برام قائلن ولی این اتفاق که میوفته شروع میکنم گریه شدید. کوچیک میشم جلوشون. نمیدونم چیکار کنم تموم شه. چون قبلا اصلا این شکلی نبودم. حدود 1 ساله این شکلی م. با تشکر دکتر لطفا کمکم کنین.

سلام جناب دکتر. خوشحال کننده است با فرد با صلاحیت و توانمندی مثل حضرتعالی اشنا میشوم. آرزوی توفیق. لطفا درمورد ویژگی های شخصیتی، شرایط خانوادگی و مسائل مهم عاطفی که طی یکسال گذشته با آنها مواجه شدید، قدری توضیح دهید.

سلام استاد و دکتر عزیز. ممنون از این همه لطف شما. شرایط خانوادگی اینجور هست که حقوقی که دست پدر مادر میاد خرج میشه و چیزی برای پس انداز نمیمونه. و این فکرمو درگیر میکنه. پولمون تکی خونه ایه که نشستیم. ینی وضعمون بد نیست ولی خب دستمونم پر نیست. از طرفی دوستان خیلی به قول خودمون مایه داری دارم که باهاشون بیرون میرم و دوستان صمیمیم هستن از نظر مالی شاید اینچیزا اذیتم کنه هروقت میرسم خونه میگم یک روز نوبت منم میرسه فلان چیزار بخرم و غیره. این از نظر مالی بود. از نظر عاطفی دختری که باهاش در ارتباط هستم بدلیل شرایط مالی که ندارم و هنوز انتهای درسم هست و کار مشخصی ندارم حدود 2 3 سال هست ک منتظریم شرایط درست شه و ازدواج کنیم. و این خیلی فشار روم میاره و اون هم فشار روشه. بلاخره خاستکار های مختلف و... شرایط خانوادگی دیگه ای هم بقیه ش مشکلی نداریم. خداروشکر

آدمهای توانمند، مسولیت های بزرگی را تقبل میکنند، توقعات و مسولیت های بزرگی را احساس میکنی، در این مسیر درکنار شما هستم.

خیلی ممنون استاد و دکتر عزیز. واقعیتش نامزدم میگه باید خونه بخریم. من انقدری توانایی مالی ندارم که خونه بخرم. اگر هم بخرم میتونم یک اپارتمان در جای متوسط ولی خب بالای 10 سال ساخت بگیرم. میگه قبول نمیکنم اونجا بد جاست خانوادم قبول نمیکنن. تازه این رو هم ب زور با فشار ب خانواده میتونم بخرم. نمیدونم چیکار کنم. میتونم رهن در بهترین جارو با اون قیمت کنم و چیزی ک مدنظر خانوادم بود قبلش هم همین رهن گرفتن بود نه خرید خونه. حالا ممکنه پدر نامزدم قبول نکنه و بگه باید خونه داشته باشم. خیلی استرس دارم شب و روزم درگیره. چیکار میتونم کنم؟ شب روز نامزدم هم گریه شده. پدرم هم بیشتر ازین بخم پول نمیده ک بتونم جایی رو بگیرم. من دکتری پیوسته خوندم و تاحالا سرکاری هم نرفتم ک پسندازی داشته باشم . دکتر میگین چیکار کنم. عاشق نامزدم هستم . یدون اون واقعا نمیتونم زندگی کنم.

سلام، جناب دکتر، مساله مهم در اینجا تصمیم گیری مناسب براساس شرایط و امکانات موجوده. اینکه گفتید نامزدتان شما را میخواد و شما هم ایشان را ولی شرایط موجودتان را نمی تواند بپذیرد، موضوعی است که در یک فضای منطقی باید درباره اش صحبت شود. در تصمیم گیری، واقعیت محور عمل است، یعنی آنچه الان موضوعیت دارد و وجود دارد. لازمه مشخص شود دقیقا نامزد شما چه توقعات و تصوراتی دارد و شما را چگونه می بیند.

ممنون که انقدر با حوصله جواب دادید. تشکر استاد