م.ن
عنوان :

داشتن حالت افسردگی

متخصص روانپزشکی
با سلام خدمت شما ، من حدود شش ماه پیش یک نامزدی بهم خورده داشتم ، من شخص مقابلم رو دوست داشتم اما به دلیل مشکلات خانواده ها مجبور به کات کردن شدیم. از اون زمان نتونستم خودم رو قانع کنم و همش به اون اتفاق و اون شخص فکر میکردم و دلتنگی و پریشانی شدید داشتم ، چند وقتی هست اون فرد از طریق فضای مجازی دوباره سمت من برگشته و ادعا میکنه میخواد همه چیز رو درست کنه و بهم ابراز عشق کرد اما میگه زمان بیشتری لازم دارم و الان وقتش نیست. من اما الان متوجه شدم زیاد مشتاق به برقراری ارتباط با من نیست و فقط میخواسته بگه صبر کنم تا زمانش برسه. الان من دچار خلاء عاطفی بیشتری شدم ، اون باهام زیاد حرف نزد و خیلی کوتاه بهم یه جواب سربالا داد و باز ارتباط رو قطع کرد . به همین دلیل الان احساس پوچی و افسردگی شدید دارم ، احساس میکنم عشقم بهش اشتباه بوده اما از طرفی نمیخوام اینطوری ازش متنفر بشم ، همه ی این مدت دلتنگش بودم ، الان توقع این برخورد رو نداشتم. الان خیلی وضعیت بدی دارم ، ارام و قرار ندارم ، از طرفی نمیتونم جلوی خانوادم چیزی نشون بدم ، به سختی دارم خودمو کنترل میکنم ، اما به شدت دلم میخواد گریه کنم و حالت دل آشوبی دارم یه جوری انگار دوباره یه ضربه ی روحی مجدد خوردم چی کار کنم؟

برای روان درمانی به روانشناس ویا متخصص اعصاب و روان مراجعه کنی بع از چندین جلسه اثرات خوبی را شاهد خواهید بود

پیش متخصص برم یا پیش روانشناس؟ برای تجویز دارو و مشاوره متخصص اعصاب و روان بهتر نیست خانم دکتر؟

باید پیش متخصص اعصاب وروانی بروید که روان درمانی هم انجام می دهد البته می توانید پیش متخصص رفته در صورت لزوم ایشان دارو تجویز کرده و بعد ایشان شما را به یک مشاور ارجاع دهد