پ.س
عنوان :

جیغ و اذیت کودک 21 ماهه

دکترای روانشناسی سلامت
سلام پسر من 21 ماهه هست ،بسیار خطرناک هست اصلا نمیتوانم یک لحظه بزارمش زمین،دایم میخواهد تو خیابان باشه اصلا تو خونه بند نمی شه،شیطنت طبیعی نیست مثل بقیه همسن هاش نیست،،البته بچه کوچک دور و بر ما نیست که با اون بازی کنه،خیلی نگرانیم چون بلاها ی زیادی سرش اومده،با پزشک خودش در مون گذاشتم ایشان گفتن باید مدارا کنید خسته شدیم اگر درمان دارویی داره لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام
بچه ى شما مشکلى نداره که مجبور بشید به او دارو بدهید اگر صبورى کافى ندارید خودتون میتونید دارو مصرف کنید تا آستانه ى تحمل شما افزایش یابد

متشکر ا