م.ج
عنوان :

بیخوابی

دکترای روانشناسی سلامت
سلام .من خیلی وقته مشکله بی خوابی دارم .شب یک ساعت میخوابم بعد بیدار میشم و با اینکه خستم دیگه اصلا تا صبح خوابم نمیبره در طول روزم دائم کسلم.ممنون میشم راهنماییم کنید اگر به قرص احتیاج دارم بگیرم بخورم اگر که مشاوره حضوری لازم هست ... فقط خلاص بشم ازین وضعیت

اختلالات خواب یکى از علائم اضطراب است براى درمان اضطراب مشاوره حضورى ضروریست

ممنون.بله من خیلی استرتس دارم بیشترش هم بدلیل کارمه که ناچارم باهاش کنار بیام .شما فکر میکنید بشه بدون دارو این موضوع رو حل کرد؟

بله اگر بخاطر کارتون هست میشه بدون دارو درمانش کرد