ع.ا
عنوان :

خارش شدید زیر بغل

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
خانم دکتر من مدت زیادی هست که زیر بغلم خارش شدید داره ،پیش دکتر رفتم گفت قارچه ولی هر چی از دارو هاش رو مصرف کردم جواب نداد ،پوستم زیاد قرمز میشه و با تعریق زیاد بیشتر خارش پوستی دارم
در ضمن خانم دکتر موقه هایی که لباس میپوشم خیلی بیشتر خارش پوستم شروع میشه،و به حدی خارش دارم که نمیتونم دستم را کنترل کنم که از خاروندنش ممانعت کنم،یه دکتر هم گفت پماد فلویوسینولون برن اون هم مدت کوتاهی اثر میزاره

سلام قارچ نیست بیشتربه اگزما شبیه است لذا از مام بی بو استفاده کنید وپماد مومتازن وکرم اوسرین برای خشکی ولباس نخی