n.o
عنوان :

عصبانیت شدید

متخصص روانپزشکی
سلام وقت بخیر من بعداز فوت پدرم به شدت عصبی هستم تا داد نزنم و چیزی نشکونم آروم نمیشم
بیشتر عصاب خوردیامم با مادرمه
اصلا جور نیستیم

سلام وقت بخیر تسلیت میگم خدمتتون..قطعا روزهای سختی برای شما در حال گذر هست ...چه مدتی هست پدر فوت شدن ؟ چند ساله هستید ؟ متاهل یا مجرد و اینکه شغلتون چی هست؟

متشکرم
خدا عزیزانتون و براتون نگه داره
5 سالی میشه
21 ساله هستم مجرد دانشجو
الانم با کسی دوست هستم و قصد ازدواج داریم
خیلی باهم خوبیم
یعنی باهمه خوبم
بغیر از مادرم
ما تهران زندگی میکردیم تو خانواده خیلی آزاد بزرگ شدم
ولی بعد فوت پدرم اومدیم تبریز پیش خانواده مادریم
ولی متاسفانه خانواده مادریم خیلی باحجاب و مومن هستن
جور نیستم باهاشون
تو خیلی مسائل اختلاف داریم
و سر خانواده مادریم هم با مادرم اختلاف داریم
نمیدونم چرا بعد فوت پدرم
خانوادم از چشمم افتادن
با مادر و برادرم خیلی بد شدم
بااینکه هیچ تقصیری نداشتن
یه زندگی خوبی داشتیم و پدرم الکی الکی ایست قلبی کرد
چندین بار شده خواستم قرص عصاب بخورم
ترسیدم ک بعد ها عوارض ایجاد کنه
یا خیلی وقتا شده دست ب خودکشی زدم
خیلی خستم
نشد یه روز با مادرم خوب باشم
یا اون با من خوب باشه
بی احساسه
انگار بچش نیستم
دشمنشم
فقط حواسش به مادر و خانواده خودشه

ممنونم
خب شما در نوجوانی شرایط پر استرس و سختی داشتید و این موضوع به هر حال هضم این فقدان برای شما سخت بوده ..اینکه در حال حاضر ذکر میکنید فقط با مادر مشکل دارید میتونه ناشی از رفتار های انجام داده شده یا نداده توسط ایشون در قبال شما در کودکی یا نوجوانی شما باشه که به ناخودآگاه شما رفته و به تدریج باعث بروز این رفتار در شما شده ..یا شاید ناشی از برآورده نشدن انتظارات شما در اون زمان به عنوان عضو کوجیک خانواده در ان زمان بوده....به هر حال حسی که الان نسبت به این افراد دارید در کنار اینکه ذکر میکنید افکار خودکشی داشتید نشون میده افسردگی به درجاتی در شما هست که نیازمند درمان دارویی و همچنین مشاوره دارید. مصرع دارو اگر به نحو درست با تشخیص درست باشه بسیار بسیار کمک کننده هست و اینکه از عوارض قرص بترسید کاملا اشتباه هست .تبلیغات اشتباه زیادی در مورد قرص های روانپزشکی میشه ولی در عمل ما میبینیم که وقتی درمان درست برای بیمار گذاشته میشه چقد کیفیت زندگی عوض میشه و بسیاری از مشکلات بیماران برطرف میشه ...حتما حتما مراجعه حضوری به همکاران روانپزشک داشته باشید و درمان هاشون رو با جدیت ادامه بدید.ممکنه کمی زمان ببره که شما اثرات خوب درمان رو ببینید .به همین خاطر صبور باشید و درمان رها نکنید. با توجه به اینکه افکار خطرناکی در گذشته داشتید حتما حتما زودتر مراجعه کنید.در مورد ازدواج هم حتما برای مشاوره به همکاران مراجعه کنید تا ازدواج درستی داشته باشید خیلی خیلی مهمه اینکه قبل از ازدواج مراجعه داشتید باشید

دستتون درد نکنه
چشم حتما میرم
ولی من هرچی خواستم خانوادم برام تهیه کردن
حتی بعداز فوت پدرم
مادرم هیچی برام کم نذاشته
اصلا نمیدونم دلیلش چیه ک اینطوری شدم
بیشتر اختلافا سر خانوادشه که چرا ب حجاب من گیر میدن و...
شما دارو چی پیشنهاد میکنید
من تبریز زندگی میکنم
دکتر خوب جایی نمیشناسم
نمیخوامم حضوری برم
دوس ندارم

نیاز هست حتما حضوری پیش همکاران برید . روانپزشکان دانشگاه علوم پزشکی تبریز میتونید سرچ کنید حتما میتونن خیلی کمک کنن .بتون اطمینان میدم اینکه شما حضوری برای مشاوره پیش روان پزشک برید برای شما بسیار مفید خواهد بود و دید بهتری به زندگی تون میده .همه ما نیاز داریم تحت نظر یک مشاور یا روانپزشک باشیم تا بتونیم رفتارهامون رو بهتر کنترل کنیم و بتونیم آرامش بیشتری در زندگی تجربه کنیم. خیلی وقتها ی مشاوره کوتاه میتونه گره های کوری که تو زندگیمون ایجاد شده برطرف کنه
روانپزشکانی که تو زمینه روان درمانی در تبریز کار میکنن مراجعه کنید

مطمئنا اختلاف نظر در هر خانواده ای هست و شرایط شما هم در این سالها کمی سختتر از بقیه افراد بوده که ممکنه باعث اختلاف نظر های بیشتری شده باشه. قطعا عبور جامعه ما از نگاه سنتی به مدرنیته در دو نسل باعث اختلاف نظر میشه ولی قطعا شما میتونید با مشورت که از همکاران میگیرید ادامه مسیر رو با آرامش بیشتری طی کنید

چشم
دستتون درد نکنه
ممنون از لطف و راهنماییتون
ببخشید آقای دکتر امکانش نیس شما یه آرامبخش معرفی کنید

اهمیت داروهای روان پزشکی در این هست که فرد به صورت حضوری ویزیت بشه و شرایط به صورت کامل ارزیابی بشه و درمان درستی انجام بشه ...به من اعتماد کنید و ویزیت روانپزشک برید ....مطمئنا شرایط تغییر زیادی میکنه و رضایت شمارو به همراه داره ...پس از ویزیت روانپزشک من در مورد نحوه مصرف داروها بتون مشاوره میدم

دستتون درد نکنه