ع.ا
عنوان :

ارامش

متخصص روانپزشکی
سلام اقای دکتر عباس احمدی هستم حدودا یک ماه پیش باهاتون حرف زدم درباره اینکه من 5 سال داروی وسواس فکری میخورم..و گاهگاهی به صورت تفننی تریاک می کشیدم.چون امکان رفتن به پزشکم رو ندارم .زیر نظر شما هستم.داروهای من ولبان 150 و فلووکسامین 100 دو عدد و ب6 یک عدد و دپاکین 500 شبی یک عدد بود..و شما برای وسوسه نشدن به تریاک قرص ها رو به صورت زیر تغییر داده..ولبان 150 1 عدد فلووکسامین 100 یک و فلووکسامین 50 1 و لاموتریژن 25 و سیتالو پرام 10 از 3 روز نصف به یکی کامل و ترانکوپین 25 شبی نصف و دپاکین 500 شب یکی...تغییر دادید..بعد گفتم که سمت راستم هنگام غذا خوردن درد میگره..بعضی از داروها رو بعد از غذا استفاده کردم..و خودم سرخودانه ولبان رو به 75 کاهش دادم..گفتم که چون دوز قرص ها بالاست و بهتر شدم..الان حدودا یک ماهه داروها رو مصرف میکنم..تغییر انچنانی از لحاظ ارامش و وسوسه شدن نکردم.وهمچنین سرخودانه بخاطر ارامش و وسوسه نشدن حدود 15 روز هستش که ب2 هر روز 1/4مصرف میکنم..و تریاک یه 17 روزی هست که نکشیدم ..و وسوسه نشدنم یکم بهتر شده..ولی یه مقدار وسواس فکریم بیشتر شده و گاهگاهی اذیتم میکنه....در ضمن اقای دکتر این علایم از جمله البته همینجوری بودم ولی الان بیشتر شده هواس پرتی و فراموشی. و خروپوف در هنگام خواب و خواب الودگی و بی حوصلگی و خستگی تا عصر..اقای دکتر ممنونم میشم با تجویز داروهای جدید با عوارض کم روبراهم کنید...ممنون میشم مثل همیشه دلسوزانه و با حوصله..مرسی

سلام احوال شما بنظرمی رسد برخی علایم بخاطر کاهش دوز ولبان باشد ومابقی بخاطر ترک تریاک بنطرم قرص ممورال روزی یکی بخورید وربع قرص ب دو رااضافه کنید وتیرویید اگرچک نشده انراچک کنید ارادت

سلام اقای دکتر 1/4 ب2 که یک ماه است مصرف می کنم..دچار یبوست..رنگ زردی صورت و بی حالی و احساس می کنم بدنم داره خالی می کنه ..میخوام ب2 رو هم بزار کنار..الان برای کاهش وسواس فکری و این علایم .میشه بفرمایید .کامل چه قرص هایی باشه.با ذکر نام و دوز مصرفیشون..ممنون میشم
چون بدنم انقدر الوده تریاک نبوده که زیاد ب2 مصرف کنم..

سلام ازمایش تیرویید وکبد وزردی انجام دهید میتونید درکنار ب دو نصف کلونیدین دودهم میلی گرم برای شب اضافه کنید مایعات بیشتر میل کنید حتما نوارقلب هم گرفته باشید

سلام حالا یکم بهتر شدم .میخوام ب2 رو قطع کنم اقایه بیدکی چطوری ب2 رو قطع کنم حدودا 45 روزه مرتب کمی کمتر از 1/4 مصرف کردم....ممنونم زود جواب بدید مرسی
کبد و همه این ها هیچ مشکلی ندارم فقط برای قطع ب2 چکار کنم .که دچار افسردگی بعد از ب2 هم نشم

سلام البته قطع بوپرنورفین کارساده نیست ولی روزی ربع کلونبدین میل کنید و هرسه روز یک خراش کوچک کم کنید تدریجی تاقطع گردد درکنارش میشود ازداروهای ضدافسردگی کمک گرفت

اقای دکتر من سندرم روده تحریک پذیر دارم باید چیکار کنم ..الان فلووکسامین 100 دو عدد در روز دپاکین 500 1 و ولبان 150 1......ب2 رو هم حدود 15 روزه مصرف نمی کنم

بله روده تحریک پذیر یک بیماری روان تنی است از فلوووکسامین نصفی کم کنید قرص کلوفاک 195 میلیگرم میرتازاپین 15 میلیگرم شبی ربع مصرف کنید