م.م
عنوان :

دل درد

متخصص بیماری های کودکان
سلام،وقت تون بخیر،نوزاد من سه ماهشه، صبح ها برای دفع باد روده ش هم خیلی زور می زنه وهم خیلی جیغ می زنه به حدی که از گریه نفسش بند میاد تا وقتی که شکمش کار کنه ،البته تا شکمش کار کنه مدام اینطوری نیست ،،یکدفعه به این صورت میشه ،ممنون میشم راهنمایی کنید .

سلام این حالت کولیک نوزادی است تا 3 یا 4 ماهگی طبیعی است برای کاهش درد موقع نفخ شکم قطره اینفاکول یا ایزیکول 8 تا 10 قطره بدهید