ر.ا
عنوان :

سرفه

متخصص روانپزشکی
3،4 روز هستش که فقط سرفه میکنم و علایم دیگه هم ندارم آیا ممکن کرونا داشته باشم

سلام. کرونا مجموعه ای از علائم هست و از خفیف تا شدید ممکن هست متغیر باشه. در صورت وجود سرفه لازم هست بهداشت را قویا رعایت کنید و ماسک بزنید.

اینکه کرونا هست یا نه قابل قضاوت نیست.

علائم مهمی مثل تب و بی اشتهایی را ندارید. بنابراین احتمال آن زیاد نیست.
در هر صورت تا زمانی که تب ، تنگی نفس و حال عمومی بد ایجاد نشده است نیاز به مراجعه نیست.

🙏