م.م
عنوان :

اظطراب شدید از مبتلا شدن خودم و پدر و مادرم دارم

متخصص روانپزشکی
سلام. خانم دکتر بنده اضطراب بسیار شدید گرفتم از این که من و پدر و مادرم به کرنا مبتلا بشیم و چون پدرم عمل قلب باز کرده و مادرم هم مشکل تنفسی داره، و از این بسیار میترسم و اضطراب زیادی منو گرفته و دیشب تقریبا نتونستم بخوابم

سلام. بله 5 سال پیش یک زمینه اضطرابی شدید در من پیدا شد و پیش متخصص رفتم و بعد از اون خیلی تاثیر خوبی در من داشت و تقریبا هر سال یک بار اتفاق میافتاد و هر دفعه هم مدیریتم روش بهتر میشد ولی از هفته پیش باز سراغم اومد و حتی دو الی سه بار واقعا وحشت زده شدم. بله 5 سال پیش فهمیدم که یکمقدار وسواس فکری هم دارم و کلا خود بیمار انگار هم بودم. و در این 5 ساله گذشته خیلی سبک زندگی مو تغییر دادم . ولی باز به سراغم اومد از هفته پیش.
سپاس از پاسخگویی تون

سلام. در دفعه اولی که 5 سال پیش بود و خیلی شدید در من ایجاد شد به مشاور گفتار درمان مراجعه کردم و بعد از 6 ماه حس و حالم بهتر شد و تقریبا دیگه با دکتر مشاور ادامه ندادم و البته در دوره درمان هم دارویی تجویز نشد و بیشتر گفتار درمانی بود و نتیجه گیری خودم این بود یکسری خشم هایی داشتم به عنوان مثال از پدرم و احساساتی از این دست که سعی کردم بروز بدم و ... و از آن به بعد هم وقتی دوباره وحشت از بیماری میگرفتم با خودم فکر میکردم که چه احساسی دارم که ندیدمش مثل خشم و عصبانیت و ... و بعد از تقریبا بین 2 تا 4 هفته به حالت نرمال در میامدم و هر سال هم راحتر باهاش کنار میومدم ولی هر سال یکبار اتفاق میافتاد.
با سپاس از شما

سلام. ممنون از پاسخگویی تون. در شرایط فعلی ترجیح میدم مورد اول رو انجام بدهم. و اینطور راحتترم. و ممنون میشم که مورد اول را راهنمایی بفرمایید.
سپاس از شما

قرص کلردیازپوکساید 10 ملی هر شب یکی تا دو هفته
تمرین ریلکسیشن را هم روزانه چندین بار انجام بدید

🙏