M.S
عنوان :

عمل جراحی علی خداپرست

متخصص ارتوپدی
سلام، شبتون بخیر، انشاا... سلامت باشید. آقای علی خداپرست را که عمل کرده بودید 10 جلسه فیزیوتراپیشان انجام شد.احتمالا حضور ذهن داشته باشید، چون به منزل در خیابان باجک برای ویزیت تشریف آوردید. حالا چه دستوری میفرمایید؟؟؟ راه رفتن را شروع کنند یا خیر؟؟؟

الان چند وقت از عملشون میگذره؟

10 اسفند بهمن عملشون کردید
ببخشید 10 بهمن

بسیار خوب، بله الان میتونن راه برن با واکر و روی پنجه پای عمل شده وزن بزارن

تا دو هفته به همین صورت راه برن

بعدش یه گرافی از لگن بگیرین و واسم بفرستین

دقت کنید روی پنجه پای عمل شده وزن بزارن

در بلند شدن و نشستن هم مراقب باشین

🙏
سلام
بعد از ظهرتون بخیر
در مورد آقای خداپرست گفتید که عکس بگیریم

سلام، الان دو ماه شده، و میتونن با وزن کامل ولی با واکر راه برن، یک ماه واکر داشته باشن

اگر درد ندارن و کامل میتونن بشینن نیازی به فیزیوتراپی دیگه نیست

آمپول ویتامین دی هر دو هفته یکی بزنن

🙏