H.S
عنوان :

پیگیری داروهای تجویز شده

متخصص روانپزشکی
سلام خانوم دکتر
ببخشید دوباره مزاحم میشم
وقتی آسنترا و ریسپریدون می خورم وسط سینم احساس سوزش میکنم سوزشی که تا زیر گلوم هم احساس میشه انگار وسط سینم آتیش روشن کرده باشن البته تب ندارم اما بعضی وقت ها دچار لرزش خفیف میشم.
شب ها هم وقتی ریسپریدون می خورم انگار بینی م کیپ میشه (البته مخاطی ندارم) طوری که به سختی از طریق بینی نفس می کشم از طرفی گیج خواب میشم با قرص، از طرفی نمیتونم بخوابم و روند خواب رفتنم میشه مثل قبل.
بنده قبل از این که این دارو ها رو بخورم شبانه روز حدودا 8 ساعت خواب داشتم یکم پروسه خواب رفتنم طول می کشید ولی راحت بلند میشدم. الان مثلاً زمان بلند شدنم برای نماز صبح به سختی هست و گیج خواب هستم.

برای باز شدن بینی از اسپرهای که هست استفاده کنم اشکالی نداره؟

بطور کلی با این که گفتین زمان بر هست اثر داروها، وضعیتم بهتر شده
اما از طرفی احساس می کنم جدیدا انگار یه چیزی زیر گلوم حوالی سینه ام هست که باعث شده سینم سنگین بشه همچنان هم دردی ندارم و سرفه هم نمی کنم.

خیلی خیلی سپاس گذارم از پاسخگویی، دقت و ملاحظاتتون
پس باد گلو های (آروغ) که آزار دهنده هم هستند و جدیدا برام ایجاد شده از عوارض قرص هاست.
طبق صحبت های خودتون به روند درمان با قرص های که تجویز کردید ادامه میدم و برای مشکل معده هم از یکی از قرص های
پنتوپرازول/رانیتیدین/امپرازول استفاده می کنم.

باز هم ممنونم از شما

بله فکر میکنم به همین ترتیب اوضاع بهتر بشه