p.b
عنوان :

اعتماد به نفس

متخصص روانپزشکی
سلام خانوم دکتر وقت بخیر ، من همیشه از نداشتن اعتماد به نفس کافی رنج میبرم ، با اینکه به نظر آدم موفقی میام ولی خودخوری همیشه دارم ، این باعث شده ک نه گفتنو بلد نباشم و باعث بشم ادمای اطرافم زیادی رو من کنترل داشته باشن و به خودشون اجازه هررفتاریو بدن ، الان که تصمیم گرفتم تغییر کنم ازم ناراحت میشن و ترد میشم و این باعث شده ک من دچار دوگانگی بشم که چی درسته چی غلط
واقعا آروم نیستم

سلام، وقت شما هم بخیر
نه گفتن و جرات مندی توانایی هایی هستند که برای به دست آوردنش باید از یک روانشناس و یا روانپزشک به مدت چند جلسه رواندرمانی( مشاوره) بگیرین.
به این خاطر که وقتی شما یک مرتبه واکنشتون در مقابل خانواده و دوستان را تغییر بدین قطعا اونها به این تغییر رویه عادت ندارن و در مقابل شما مقاومت میکنند، و ممکنه باعث بشن شما دچار احساس گناه و یا تردید در مورد رفتار صحیح بشید، بنا براین حضور یک شخص سوم به عنوان درمانگر در کنار شما برای اینکه این سیر تغییر تدریجی باشه و دچار اضطراب کمتری بشوید کمک کننده است