پ.ا
عنوان :

ترس

متخصص روانپزشکی
سلام وقت شما ب خیر .بنده 50 روزه ک زایمان کردم.از تقریبا 10 روز بعد از زایمانم تا الان روزها کاملا خوب وعادی هستم اما شب ها دچار یک حس ترس شدیدی میشم .حسم مبهمه گاهی فکر های ترسناک میاد توی ذهنم گاهی هم ترسم اصلا دلیل خاصی نداره فقط انگار میترسم .گفتم ببینم ب نظر شما مشکلچی هست

ممنون .سلامت باشین .در مورد خواب که میفرمایید احساس میکنم اکثرا خواب الودم حتی در طول روز .بخشیش میدونم ب خاطر نگه داری از فرزندم و خستگیه اما بخشیش احساس میکنم دیگه بیش از حده و غیر طبیعیه.در مورد وسواس .در دوران بارداریم و قبلو ازون گاهی پیش میومد که ترس از دست دادن عزیزانم رو داشتم.مثلا تا صبح چندبار چک میکردم که همسرم نفس میکشه یانه الانم همین حسرو نسبت ب دخترم دارم تا صبح چندبار نفس کشیدنشو چک میکنم.در طول روزهم یهو پیش میومد به این فکر میکردم ک پدر یا مادرم رو از دست دادم و یهو خیلی ناراحت میشدم.اما الان در طول روز شادم و مشکلی ندارم با دخترم بازی میکنم و احساس قدرت دارم هیچوقت فکر اسیب ب خودم و فرزندم رو نداشتم و عاشقشم .اما تا شب میشه یعنی موقع خواب ب خصوص وقتی همسرم میخوابه و من تنها میشم همش فکر میکنم نکنه مادر بدی باشم نکنه اتفاقی برای دخترم بیفته نکنه همسرم تصادف کنه تو راه محل کار جدیدا ک فکر نکنه کرونا بگیریم هم بهش اضافه شده .

نه سابقه پرحرفی نداشتم فقط چند شب پیش نصف شب مشغول خوابوندن دخترم بودم ک مادرم حرفی زد ک اصلا خنده دار نبود اما من شاید یک ربع بلند بلند میخندیدم ک باعث تعجب خودم هم شده بود.بله من در دوره شیردهی هستم

قرص آسنترا 50 میلی هفته اول هر ظهر نصف قرص
سپس هر ظهر یکی
قرص تری فلوپرازین 1 میلی هر شب نصف قرص

ممنونم لطف کردین .حتما پیگیر میشم
🙏

خواهش میکنم. انشالله زودتر بهبودی حاصل بشه