ر.م
عنوان :

اظطراب و استرس

متخصص روانپزشکی
سلام خانوم دکتر خسته نباشین ماه پیش شرح حالم رو خدمتتون ارسال کردم شما دارو برام تجویز کردین گفتین سر یکماه دوباره باهاتون تماس داشته باشم راستش از نظر استرس و اظطراب با خوردن دارو ها خیلی بهتر شدم داروهامم سیتالوپرام 10 شبی یک عدد و هالوپریدول نیم شبی نصف الان دستور چی میفرمایین؟؟
ضمنا من مامانم شبها همش خوابهای بد میبینه میگه دیگه خسته شده از این خواب دیدنها چون صبحش که از خواب بیدار میشه همینطور دلشیوره خوابهاشو داره باید چیکار کنه؟ البته ایشون برادرشون رو از دست دادن و خیلی استرس و فکر و خیال دارن ممنون میشم از راهنماییتون

والا سرتیتر دفعه پیش رو یادم نمیاد چی بود ولی مشکلم این بود که دچار ترس از آینده و از دست دادن عزیزام داشتم و همش فکرای منفی راجع به مریضی و بیماری داشتم گفتم بهتون که مثلا دخترم یا هر یک از عزیزام حتی یه سرماخوردگی ساده بگیرن تا ببرم دکتر رو بیارم فکر میکنم یه مریضی بدی گرفتن یا مثلا اگر دکتر برای مامانم یا هر عزیز دیگم آزمایش بنویسه تا موقعی که این آزمایش داده بشه و دکتر جوابشو بده من هزار فکرو خیال میکنم وای الان یه مرض بدی توش دیده میشه
والا استرسو اظطرابم خیلی بهتر شده

نه کاملا خوب نشدن ولی فکر کنم 60 70 درصد بهتر شدم
البته خب الانم قرنطینه توی خونه هسنیم
ولی خب اون استرس که همش داشتم حتی در مورد شوهرم که گفته بودم عصبی هستن و مشکل دارم توی زندگی و باعث یه سری استرسهام ایشون شده بود خدارو شکر بهترم

لطفا سیتالوپرام 10 میلی را یک هفته یک و نیم قرص مصرف کنید
سپس اس سیتالوپرام 20 میلی هر شب یکی

ممنون خانم دکتر
فقط یه سوال در مورد مامانم که گفتم شبا خوابهای آشفته میبینن و وقتی صبح از خواب بلند میشن دلشیوره خوابهاشون رو دارن و میگن از این وضعیت خسته شدن چیکار باید بکنه؟

بله الان پیش من هستن
شما سوال کنین الان اینجا هستن جواب میدن؟

🙏
سلام
دادن خانوم دکتر ولی اونروز هرچی میزدم ارسال نمیشد به شما
فردا میرم پیششون جوابا رو براتون میفرستم
فقط من برای دایی ام هم ازتن مشاور میخوام ایشون زوپ تدارن من فردا جدد پرداخت انجام میدم مشکل دایی ام رو باهاتون مطرح میکنم
پرداخت رو جدید انجام میدم
سلام
نه فکرای ناامیدی ندارن و بعضی وقتها دلشوره دارن
وسواس شتشو نه ولی گاهی اوقات وسواس قکری دارن و فکرای منفی دارن
خیلی وقته خوابهای وحشتناک دارن البته میگن زمانی که اعصابشون بهم میریزه این خوابها هست و از صب
قبلا هروقت میرفتن رختخواب دیر به خواب میرفتن ولی الان یه دو سه ماهی خوابشون خوب شده
نه سابقه پرحرفی و شادی و غم غیرطبیعی ندارن
فقط خانوم دکتر من مامانم فشار خون مزمن دارن قرصای لوزارتان و متورال و آملودپین و متیل دوپا و آسپرین و کلروتیازید هر روز میخورن
اگر خواستین دارو تجویز کنین فقط تداخل دارودارو
با داروهای فشار خونشونو در نظر بگیرین
البته مامانم دو ساله داغ برادر هم دیدن

مشکل قلبی غیر از فشار نداشتن؟ سابقه سکته قلبی و معزی؟

64 سال نه خدارو شکر نداشتن

قرص کلومیپرامین 25 میلی هر شب نصف قرص تا ده شب
سپس هر شب یکی

یکماه پس از شروع داروها مجدد ویزیت بشند

🙏