ع.ا
عنوان :

ضعف ,بیقراری،استرس

متخصص روانپزشکی
سلام دکترجان مادری دارم 71ساله دو سال قبل پدرم به هنگام دوش گرفتن در حمام ایست قلبی می کنند بعد دقایقی مادر مشکوک میشه که چرا بیرون نمیاد درو باز میکنه احساس میکنه خواب رفته بعدا متوجه میشه فوت کرده از اون موقع به بعد هم نزاشتیم تنها بمونه الان حدود سه ماه میشه احساس دلتنگی میکنه گاها گریه میکنه وقتی بخواد حموم بره ایترس داره میگه همیشه جلوی چشم منه خلاصه وقتی کسی پیشش هس مشکلی نیست جدیدا فورا زنگ میزنه بیاین پیشم دلتنگم مخصوصا از وقتی این ویروس کرونا هم اومده تشدید یافته ، فشار هم داره قرص فشار استفاده میکنه روزی دو عدد لوزارتان 25 یکی صب یکی شب وظهر هم نصف آمودیپلین میگه فشارم بالا رفته بیا فشارم را بگیر از طرفی آرتروز زانو هم دارد بعضی مواقع دهانش خشک می شود زبانش نمی چرخد شب ها خیس عرق می شود میگه گرمم هس وقتی عرقش سرد می شود میگه سردم هس، سوزش سر دل دارد ا حساس ضعف می کند خیلی هم وسواس هس با اون شرایط روزی ده بار بیشتر دستگیرها درب و شبر آلات را با مواد ضد عفونی تمییز می کند به نظر می رسد سیستم ایمنی بدن ضعیف شده التهاب زانو وران پا دارد مخصوصا صبح ها مشهود است ازمایش دادیم قند ندارد چربی ندارد همش نرمال هس حدود سه ماه پیش کل بدنش خارش پیدا کرد به محض دست زدن بدتر می شد جدیدا ازمایش دادن دکتر احتمال داد مشکل عمومی ندارد احتمالا روماتیسم باشد اونم به علت مسدود بودن خطوط بین شهرستانی همون طور مونده گفتن که روان پزشک هم شرح حالش را بداند بهتره الان کلا انرژی ما را گرفته خواهشا تا حضورا بیارم خدمتتون هر راهنمایی دارین بفرماین یا قرص ارام بخش یا هر طور مصلحت بدونی قبلا از بذل وعنایت حضرتعالی صمیمانه سپاسگزارم

سلام.وقت بخیر.ممنون از توضیحات خوبتون.با این علایم مادرتون به اختلال اضطرابی مبتلا شدن و حملات هراس رو هم تجربه میکنند.بهترین کار درمان دارویی هست.و اینکه فعلا سعی کنید در کنارش باشید تا تنها نمونه.
اگر دسترسی به روانپزشک داری مراجعه کنید اگر نه داروهای زیر رو براشون شروع کنید:

قرص سرترالین 50 میلی گرم: 4 روز یک چهارم قرص، 4 روز نصف قرص و بعد روزی یک قرص (حتما دارو با معده پر مصرف بشه ترجیحا بعد از نهار)
قرص لورازپام 1 میلی گرم: شبها نصف قرص قبل از خواب، در صورتی که با این دوز نتونن خوب بخوابن میتونید یک قرص کامل هم بدید.
داروها کمی زمان میبره تا اثر کنه، در صورتی که در این مدت دچار حمله های اضطراب و دلتنگی شدید شدن حین حمله میتونید قرص آلپرازولام 0/5 بدید.

سلام بسیار ممنونم چشم طبق دستور اقدام خواهم کرد حتما حضورا خدمتتون میرسم همینکه راهها باز شوند خانم دکتره این دوره درمان چه مدت باید باشد ؟

دوره درمان اضطراب حداقل یک سال هست.بعد از یک سال با توجه به وضعیت بیمار و شرایط زندگیش در مورد قطع یا ادامه درمان تصمیم گیری میشه.

صمیمانه سپاسگزارم
🙏