ا.ط
عنوان :

سوال دارویی دارم

متخصص روانپزشکی
سلام من به تریاک به مقدار خیلی کم اعتیاد دارم چند بار هم ترک کردم و جلسه میرم چند سال هم پاک بودم و الان لغزش کردم ورفتم پیش روانپزشک که مواد رو برای چند روز مصرف نکنم که بعدش جلسه برم و پاک باشم ..دکتر به من قرص آمی تریپتیلین و کلومیپرامین و نورتریپتیلین و کلونازپام داده و گفت اینا رو بخور و سریع قرص ها رو تو چند روز کم کن و مصرفشون رو قطع کن ..من هنوز قرص ها رو نخوردم ..میخواستم بپرسم خوردن این قرص ها برای چند روز ایراد نداره یا اصلا کمکی میکنه ..چون من اصلا طاقت خماری رو ندارم ...اگه حتی سه چهار روز مواد مصرف نکنم با جلسه رفتن پاک میمونم چون واقعا تمایلش رو دارم و از مصرف خسته شدم و نمیخوام با رفتن به کمپ کارمو از دست بدم ....نمیدونم واقعا ..نظر شما راجع به این قضیه چیه میتونه کمکم کنه ...راهنماییم کنید ممنون

سلام ممنون ازشما ترجیحا کلونازپام را میل نکنید مگراینکه بیخوابی شدید بیاد سراغتون یعنی عتداللزوم یکی مواردی مثل استرس اضطراب بیخوابی افکارمنفی فشار دوستان سرزنش شدن خودخوری کینه نفرت حسادت وموارد بسیاری میتونه موجب عودبشه که باید اینها کنترل بشه امی تریپتیلین میزان وابستگی بالایی داره و قدیم ترها زیاد مصرف میشد الان در درمان اعتیاد بصورت علمی جایگاهی نداره امی تریپتیلین کلومی پرامین ونورتریپتیلین هرسه ازیک حانواده هستند وباهم تجویز نمیشن چون ریسک تشنج و مسایل قلبی یبوست و خشکی دهان وتاری دید افزایش پیدا میکنه بهترین گزینه کپسول گاباپنتین مثلا 300 میلی گرم یک یا دوبار درروز بهمراه قرص کلونیدین 0.2 میلیگرم شب اول نصف وشب دوم به بعد یکی با کنترل فشارخون میباشد روان درمانی ورزش افکارمثبت عدم مصرف ترامادول وبسیاری موارد دیگر را درنظرداشته باشید ممنون

دکتر این قرص هایی که گفتید از خمار شدنم جلو گیری میکنه

خمارشدن بطور کامل نه نه قبلیها ونه اینا کامل خیر ولی تاحدقابل قبولی بله هچقدر استرس شما دلمشعولیها و بیخوابتون کمترباشه ودرمعرض نباشین وسوسه و خماری کمتر خواهد بود